Van egy anyajegyem és szeretném leszedetni, hogyan kell ezt intézni?
Nem Bács-Kiskun megyei vagyok, úgyhogy megnyugodhatsz. Lehet hogy felétek normálisabbak a bőrgyógyászok. :)
A magán bőrgyógyászati árak nagyon változatosak, de amennyire én tudom, olyan 20-40.000 forint körüli szokott lenni a műtét. Ez egy anyajegyre vonatkozik, ha több is van, akkor többszöröződik az ár. Persze előtte még valószínűleg konzultációs díjat is kell fizetni.
Azt nem tudom, hogy megcsinálják-e neked ott helyben rögtön, efelől a bőrgyógyászt kéne megkérdezni telefonon. Nekem a magán bőrgyógyászomnál például nem is csinálnak (kimetszéses) műtéteket, csak lézerkezelés van, meg vizsgálat és receptfelírás. Ha műtétre kerül a sor, akkor ír egy beutalót a sebészetre és ott veszik le. Az is lehet, hogy magán bőrgyógyász ír beutalót az SZTK-s sebészetre, de ha magántól mész, akkor ugyanúgy fizetned kell a műtétért, hiába végzik ugyanott, mint azoknak, akik SZTK-s bőrgyógyász beutalójával érkeztek.
Annyi még fontos lehet, hogyha olyan helyen van az anyajegy, ahol feltűnően látszik, pl. arcon, akkor lehet hogy plasztikai sebészeten érdemesebb levetetni, mert ott szépen dolgoznak, nem marad helye vagy csak egy kisebb sebhely. Az SZTK-n ott nem nagyon foglalkoznak vele, hogy nézel ki a műtét után, úgyhogy ha ott csináltatod, akkor valószínűbb, hogy jobban látható sebhelyed fog maradni. De persze ez a sebésztől függ, hogy ő mennyire figyel erre rá a levételkor vagy nem is érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!