Tudtok esetleg ajánlani olyan Nőgyógyászatot ahol elvégeznek kisajak műtétet, persze ésszerű áron?
Voltam Nőgyógyásznál nem rég kb 8 évembe telt mire összeszedtem minden bátorságomat és elmentem hozzá egy problémámmal, az egyik kisajkam megereszkedett vagy mi. Lényeg nőgyógyász mondta, hogy ez esztétikai műtét amit pontosan nem tudom, hogy mit jelent... meg mondta is, hogy ezt 15-30 ezerért el is végzik magánrendelőben, interneten körül néztem plasztikai sebészetet keresni illetve magán nőgyógyászatot ami végez lézeres kezelést, de az sem 30 e. ft, gondolom mondanom sem kell mennyi. :)
Ha esetleg valaki tudna segíteni ebben a problémában igazán hálás lennék.
Legyetek oly szívesek és mellőzétek a 'minek megműteni' 'jó az úgy' hozzászólásokat, mert amíg TE nem életél ezzel a problémával nem is fogod soha megérteni, hogy miért érzek így.
Köszönöm!
Én is ezzel a problémával élek (olyan szinten, hogy be szokta csípni néha a nadrág :), és azért muszáj hozzátennem, hogy nem, ezt nem muszáj megműteni, hanem a megfelelési kényszer dolgozik benned, és amikor ezt a műtétet megcsináltad, akkor lesz más, amin majd parázol. De a te dolgod.
Nem hiszem, hogy ezt megműtenék ennyiért, ez egy plasztikai műtét. Plasztikai sebészeti magánrendelőkben gyakran látni erre árakat és nem 15-30 ezerről szólnak sajnos.
Köszönöm a segítséget, sajnos a honlapon nem írnak árat, de felhívom őket és megkérdem mennyi a műtét.
Második válaszoló, esetleg, hogy tudnám elintézni, hogy TB-re menjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!