A labor eredményét e-mailben küldik, vagy be kell menni érte? Másnapra már megjön?
17 vagyok, szóval még gyerekorvosom van.
Szeptemberben voltam először és utoljára vérvételen, akkor a sulidoki küldött, és úgy emlékszem, hogy e-mailben jött neki.
Most a (gyerek) háziorvosom küldött. Akkor neki is e-mailben fog megjönni? ÉS akkor fel fogja hívni anyum, vagy hogyan lesz? Vagy be kell menni érte? Ha holnap elmegyek, akkor péntekre meg is lesz? És ha pénteken,akkor mikorra?
(A pécsi Veress Endrébe mennék, ha ez számít valamit)
A vérvételnél ez úgy zajlik,hogy már másnap érte lehet menni. Ettől függetlenül még elküldheti a háziorvosnak emailben bár nálam ez nem így szokott lenni. Az azért is jó, mert legalább ki tudja elemezni. DE ettől függetlenül vérvétel után másnap kora reggel érte lehet menni amikor nyitás van.
De ha nagyon bizonytalan vagy akkor mikor veszik a évrt nyugodtan kérdezz rá, hoyg holnap akkor érte lehet e jönni az eredménynek.
De nálam úgy szokott lenni, hogy a házi doki ad beutalót én bejelentkezem kapok időpontot, majd vérvétel, és másnap márt érte is megyek amit olyan 13-ig adnak ki. És ha megvan az eredmény beviszem ha akarom a házi orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!