SOS! Ha a vesémmel van gond a laborba vért is vesznek vagy elég a vizelet minta?
Holnap megyek orvoshoz beutalót kérni, de nem szeretnék vérvételt.. Szerintetek az is kell??
Két napja görcsöl a vesém.. remélem elég a vizelet minta..
Tőlem 44-szer vettek vért fél év alatt.Sokszor műtöttek már kiskoromban is,és így több,mint 50 vérvételem volt már :((
15/F vagyok egyébként.
Szívbeteg vagyok,vérnyomásbeteg,gerincemmel és a szememmel is gond van (kétszer is műtötték a szememet),ekcémás is vagyok,gyógyszerallergiás,és másra is allergiás vagyok.
010 nyarán a pulzusom közel 200 volt,és ez 2013 nyaráig hétszer megismétlődött.200-as pulzus fölött az ember meghal :(
Egész életemben 3-féle gyógyszert kell szednem,különben már meghaltam volna :( Havonta kórházba járok.
Nem véletlenül lettem ilyen beteg.Olyan dolgok történtek velem 15 év alatt,amit egy átlagos ember nem is tud elképzelni.5-6 éves koromra szinte már felnőttként kellett gondolkodnom.Erről tudnék most legalább 10 A4-es oldalt írni :((
jujj.. ez nagyon durva.. nagyon sajnálom! ehhez képest én meg egy kis vérvételtől félek?!
szívesen elolvasnám a történetedet! kérlek megírod nekem? ha nem szeretnéd itt, küldheted levélbe is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!