Vérvételre 18 év alatt lehet egyedül menni? És az a kék eu-s egészségbiztosítási kártya is jó?
Vérvételre kell mennem. Az a baj, hogy nem tudom, hogy melyik a taj kártya. A diákom, a személyim és egy ilyen kék eu-s egészségbiztosítási kártyám van. Van még egy kártya, aminek az egyik fele a lakcímkártya, a másik felén pedig az van, hogy személyi azonosítót igazoló hatósági igazolvány. AZ nem az, ugye?
Kérlek ne nézzetek hülyének, de akkor az a kék eu-s kártya is jó lesz? És akkor a személyi meg az + a beutaló az elég lesz?
Igen, egyedül is el lehet menni 18 év alatt vérvételre.
És ha nincs másfajta TB kártyád, akkor az a kék lesz. Bár azok helyett adtak már újabbat is. Az újabbak zöldek voltak, de nekem már a zöld helyett is fehér van. Ami a lényeg, hogy az a betegkártya, amin rajta van a társadalombiztosítási azonosító jel.
De mindenképpen vidd magaddal a személyi igazolványodat is és a lakcímkártyádat, mert több helyen azt is kérik. Illetve a vérvételes beutaló amit még magaddal kell vinned.
Én nem találom hogy hol van..
Ez az összes kártya amit sikerült felkutatnom :dd
ohh azz megvan a kéken:) de akkor nem fognak elzavarni ha odaadom a kék kártyát, és ha kérdezik akkor megmondom, hogy nem találtam meg hirtelen:SS
(ne haragudjatok ha értetlen vagyok, csak nem szoktam vizsgálatokra menni, és fogalmam sincs, hogy mi hogy megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!