Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az nem gáz ha 13 évesen...

Az nem gáz ha 13 évesen egyedül veszek betétet?

Figyelt kérdés
anyut megkértem hogy vegyen mert elfogyott.de mivel ő dolgozik ezért nem ér rá, adott nekem pénzt hogy vegyek magamnak.tudom milyet kell venni de nem ciki kicsit hogy ennyi idősen betétet veszek?még soha nem vettem egyedül
2014. jan. 15. 14:56
 1/8 A kérdező kommentje:
és hány éves korotokba vettetek először egyedül betétet?
2014. jan. 15. 14:57
 2/8 anonim válasza:
Miért lenne az ? Először 12 éves voltam, amikor vettem...
2014. jan. 15. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes dolog.
2014. jan. 15. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is vettem már ennyi idősen. Legyél egy kicsit magabiztosabb, nem kell arra gondolni, hogy mi gáz, mi nem gáz, kell neked a betét, menj le, vedd meg :) Az a dolguk, hogy kiszolgáljanak. Én kisboltban, fennhangon is gond nélkül kérek, kinek mi köze van hozzá? WC-papírt is vesz az ember :)
2014. jan. 15. 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jan. 15. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha nem vette anyum a betétet,tampont. Nem ciki, ez egy természetes dolog.
2014. jan. 15. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Szükséged van rá,és kész.Szerintem senki nem törődik vele,mit veszel.Én 16 évesen vettem először.
2014. jan. 17. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. febr. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!