Holnap reggel megyek koponya ct-re. Mire számítsak? 14 éve voltam Mr-en. Mennyi ideig tart? Mikor kapom meg az eredményt? Ott meg is mondják, ha van valami? A kezelőorvosomhoz csak május 20-ra van időpontom, addig idegeskedni fogok?
A CT dettó csak ott nem teljes testhosszuságú a cső hanem max 1 méteres.
10-20 percig tart.
Eredményt vagy azonnal adnak (egy fél órás várakozás után) vagy kipostázzák. Ez nem több, mint egy hét (felénk).
Igen, idegeskedni fogsz május 20-ig, hacsak nem értelmezed te a leletet...
Köszi a válaszokat. Sajnos én is ettől félek.. Hacsak nem kérdezem itt meg, hátha tudja a választ :D :D Mondjuk, nem tudom, mitől parázok, tuti negatív lesz :)
Hónapok ( inkább évek) óta tartó állandó fejfájás, szédülés miatt megyek egyébként...
Sajna azt nem gondoltam, hogy ennyire nincs fogalmad a vizsgálatról. Szerintem a keksz nem határozott volna egy koponyavizsgálatnál. Nekem hasi- és medencei vizsgálatok szoktak lenni, na ott tuti nem szabad sem enni, sem inni. Mert nem látszik a lényeg csak a teli gyomor...
"Kislányomat is vittük, szegény 2 órával kevesebbet aludt, mint máskor, valamint 100km-t autóztunk oda-vissza feleslegesen"
Erről szerintem nem tehet senki...
Ezt nem is írtam, hogy tehet róla. Arról viszont igen, hogy legalább ENNYIT mondjanak!!! És nem elég bunkó stílusban!!! A másik nőnek bezzeg pár órával később megcsinálták, pedig ő is evett... Akkor most hogy is van???
Na mindegy. Lényeg, hogy nem valószínű, hogy elmegyek a másik időpontra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!