Ma reggel ra csaptak a buszajtajat az ujjamra abban a pillanatban feldabadt, mozgatni tudom es nem is faj annyira. Lehet valami belso serules amit nem lathatok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 18:05
1/4 anonim válasza:
Lehet rendes törés, vagy egy darabka letört, vagy repedés is. Lehet sima zúzódás is. Azért a lábujjaknál gyakran nem annyira egyértelműek a törési tünetek, túl picik a csontok. Már a kézujjakat is sokszor tudja mozgatni az ember törve is.
2/4 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. Menj el sebészetre,meg kell röntgenezni.
3/4 anonim válasza:
Lehet, de ha nem igazán fáj, akkor nem valószínű.
Nekem mutatóujjamra esett nehéz tárgy, jól belilult, bedagadt, de nem volt időm/kedvem orvoshoz rohangálni. Pár nap múlva színre is, méretre is normális lett.
4/4 anonim válasza:
Nekem is belilult,bekékült,megdagadt,nem fájt nagyon,de megröntgenezték és eltört. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!