Proktológus, beöntés?
Figyelt kérdés
Proktológus szeretnèk lenni, egyébként ők végzik a beöntést is? Orvosi egyetem, szak??? Kérlek mondjátok el amit tudtok, tapasztaltatok.2014. febr. 19. 16:02
1/2 anonim válasza:
Ha elmegy valaki végbél vagy vastagbéltükrözésre, akkor szoktak beöntést adni. De nem az orvos, hanem általában az asszisztens, nővér és amikor kész van az ember a dologgal a mosdóban, akkor megy fel a vizsgálóasztalra és jön az orvos és csinálja a tükrözést.
Legalább is ahol én voltam és amikor nekem csinálták, akkor így volt.
2/2 Gotica válasza:
Ők képzik a tatuinon a padawanokat is. 3 éves OKJ-s képzés. Ha nem töltötted be a 21. életévedet és nem voltál már más OKJ-s szakképzésen, akkor simán elmehetsz ingyen is proktológusnak és ráadásul még megtanítanak lézerkarddal harcolni és még az erő is veled van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!