Beöntés után benntartják?
Nekem 9 éves koromban volt beöntésem. Elvégezték, voltam nagywc-n, aztán hazajöttem. Ez csak egy rutinművelet, nem fogják benntartani emiatt.
A négy nap pedig még nem olyan vészes, ritkán bár, de nálam is előfordul négy nap széklet nélkül. Akkor 9 évesen egy hétig nem volt, akkor kellett orvoshoz menni.
4 nap után még nem fog beöntést kapni. A beöntés egy invazív beavatkozás. Létezik kúp, oldat, szirup, (egy kis gasztrografin és garantált az eredmény) vénás hashajtó is... Csak emiatt nem szokott senki kórházba kerülni. Nem felvételi indikáció a "székletrendezés". Többféle hashajtó módszer létezik.
Mozognia kéne, meg megfelelő folyadékmennyiséget fogyasztania, meg rostdúsan táplálkoznia. Főleg, ha többször elő szokott fordulni.
Olyan erős görcsei vannak, hogy azt kap.
Féléve kezdődött, azóta másképp eszik, rostosakat, magokat stb.
Az orvos napi 3 tabletta hashajtó szedését javasolta, mivel ez sem ért semmit, beöntést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!