Hozzám még nem hívtak, remélem nem isfognak. Viszont én már hívtam ki mentőt a nagymamámhoz és mondhatom nagyon rossz érzés. Olyan ideges voltam, hogy még az utca neve sem ugrott be, ahol lakik.
2014. febr. 15. 20:14
2/9 anonim válasza:
konkrétan mentőt a nagyapámhoz hívtunk ki mikor elesett és a szék sarka ketté vágta a fülét. előtte mikor agyvérzést kapott.
anyához egyszer az ügyeletet, mert lumbágója volt és egy rossz mozdulattól ismét beállt a dereka.
Hozzám is csak ügyeletet hívtak ki, mert elájultam otthon és anya megijedt.
2014. febr. 15. 20:15
3/9 anonim válasza:
Én egy barátnőmnek hívtam egyszer mentőt, mert szívbeteg volt, és rosszul lett. A férjem hívott magának mentőt, amikor felszakadt a sebe mandulaműtét után. Nekem még nem hívtak, de már voltam közel hozzá eszméletvesztés miatt, de szerencsére nem volt rá szükség.
2014. febr. 15. 20:20
4/9 anonim válasza:
Igen.A páromhoz.Elöször nem jött ki.Utána kijött már másnap.Nemtudtuk mi a baj. Kiderült htx és ptx.
2014. febr. 15. 20:26
5/9 anonim válasza:
Hozzám hívtak már ki, mivel elkaptam a hányós vírust, de ettől mivel cukorbeteg vagyok, össze-vissza ugrált a cukrom, egyszer 3 volt, fél perc múlva 8. Így nem tudtunk mit csinálni, az ügyeleten semmit se csinálnak, kórház 50 km. Kaptam valamilyen injekciót, attól legalább a cukrom helyreállt.
2014. febr. 15. 20:49
6/9 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm öccse is cukorbeteg, sajnos ők is átélték ezt. :/
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Ha valakinek még van valamilyen tapasztalata, nyugodtan írja le, vagy ide, de privátba is. :)
2014. febr. 15. 21:47
7/9 anonim válasza:
Egyszer nem tudtam elállítani az orrvérzésemet. Kihívtam az ügyeletes orvost, kijött, ő sem tudta elállítani, mentőt hívott. A kórházban megpróbálták kiégetni, de nem sikerült. Kitömték, és ott kellett maradnom három napig, akkor kivették a tampont, és hazaengedtek.
2014. febr. 15. 21:55
8/9 anonim válasza:
Igen, mert elütött egy autó (motorral voltam) és repültem egy szépet és a bal lábam nagyon csúnyán eltört. ;) Mondjuk az "vicces" volt, hogy a mentőállomástól kb. 50m-re történt az eset, és várni kellett majdnem 10 percet a kiérkezésig.
2014. febr. 16. 10:51
9/9 anonim válasza:
Hozzám csak az ügyeletet egyszer, mert elkaptam valami szédülős-hányós vírust annyira, hogy csukott szemmel forgott velem a világ, fél percenként hánytam, erre adtak B6 injekciót ami semmit nem segített... xd
Nagyimhoz is ügyeletet, mert egy rossz mozdulat miatt becsípődött egy ideg a hátában, és alig bírt megmozdulni.
Általánosban tesiórán elesett egy barátom és eltörte a karját, hozzá mentőt hívtak.
Barátnőm közvetlenül mellettem kapott epilepsziás rohamot, hozzá mi hívtuk ki a mentőket... akik mellesleg 20 perccel a második (!) hívás után jöttek ki, és még el is tévedtek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!