Magánrendelésen számlát is kellene adnia?
Sajnos betegségből adódóan havonta többször is kell nőgyógyászhoz járnom. A hócipőm már tele van hogy csak fizetek, és fizetek...De ki bírja ezt anyagliag? Magánrendelést választottam mert ugye SZTK-s rendelésen úgy bánnak az emberrel mint a kuytával. (vagy úgy se, ráadásul nem is kezeltek az SZTK-ban 2 éve megfelelően, ebből adódott most ez a betegségem)
Felháborító, hogy mennyit el tudnak kérni és mindig csak visszahívnak, a gyógyszert is több adagban írja fel, mikor megtehetné hogy 3 havi adagot felírjon, de nem baj...fizessen csak az a szerencsétlen beteg, mikor a havi gyógyszere összesen 15.000 Ft(!!!)
Ami feltűnt, eddig egyetlen magánrendelésen sem kaptam számlát. Mivel magán, így számlakötelesek is. Nem igaz? Mit szólna a doki hozzá, hogyha kérnék róla számlát is? Kereshetek új dokit, mert azokután "kutyául" fog viselkedni velem?
Gyűlölöm a magyar egészségügyet. Nem lenne semmi bajom ezzel a fizetősdivel, ha nem kellene a TB-t fizetnem! De így??? A doki is ugyanúgy felveszi a fizetését mint akárki más...és még hálapénz is? És még sajnálni kell őket mert szegényeknek milyen kevés a pénzük...
Nem tudom miért fontos a számla, komolyan nem értem, nekem nem kellene. Azt teljesen megértem, hogy magándokit választottál, és tényleg szörnyű, hogy nem bántak veled jól a rendelésen, na de a számlától jobb lesz neked? Amikor a magánrendelésen fizetsz az nem hálapénz. Hála pénz, amikor a TB fizeti az ellátásodat, te még pluszban adsz hozzá. Magánorvost pedig te választottál, akinek magánrendelést nem is lenne kötelező csinálni, persze, hogy ki kell fizetni.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, én teljesen megértelek, próbálj még szétnézni a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!