Ha valaki tud akkor megköszönném ha segítene és kérlek ne röhögjetek ki, nagyon kínos ez nekem?
Én azt ajánlom, hogy mielőtt szépség sebészetre mennél, fordulj orvoshoz, nem tartom kizártnak, hogy eltávolitsák támogatott kereteken belül.
Egy próbát megér, nem?
Hat en ebben az esetben aggodnek azert ezt eltavolitani tamogatott kereteken belul.
Baratnom orrat is jol elbarkacsoltak...
Fordulj hozza bizalommal!
Remek plaszikai sebesz es diagnoszta, es majd a kepein latod, hogy nem csak egyszeru szepito muteteket vegez, hanem komoly korrekciokat is.
Azt tudom, hogy konkretan ami mellnagyobbitasos plasztikai mutet es mashol 900 ezer nala 600 volt baratnomek.
Dehat a te esetedben nyilvan nem beszelhetunk ilyen osszegekrol!
Ne haragudj, de meg kell kérdeznem: a szülészorvos (amikor megszülettél), a szüleid, a gyermekorvosod, a védőnő, az iskolaorvos, a nagyszüleid, stb. hol voltak 18 évig? Ők nem látták, hogy nem stimmel valami?
Arra tudok gondolni - remélve, hogy nem kamu a kérdés -, hogy a 3. mellbimbód nem is az, hanem valamiféle kelés, nagyobb anyajegy, szemölcs vagy hasonló bőrelváltozás. A férjemnek volt egy olyan furcsa bőrkinövése, ami kb.5 forintos átmérőjű, kiemelkedő karamellbarna "udvarban" egy lencsényi keményebb dudor volt. Épp, mint egy mellbimbó (akkor nem ez jutott róla eszünkbe). Bőrgyógyászaton pár perc alatt leszedték neki, nem maradt, csak egy icipici heg.
Mindenképpen menj először a háziorvosodhoz, ő megvizsgál és továbbküld a megfelelő szakrendelésre (sebészet vagy bőrgyógyászat).
Én elgondolkodnék, mennyire szeret a barátom, ha elmondok neki egy egészségügyi problémát, amiről én NEM TEHETEK, ő meg erre kiröhög, gúnyolódik. Már ne haragudj, de ez egy f.sz!! (Ha csak nem hitte azt, hogy hülyéskedsz, és nem komolyan mondod.)
A többit elmondták a többiek: fordulj orvoshoz (bőrgyógyászhoz?) aki majd tájékoztat a lehetőségekről. Szerintem ha lehet, nyugodtan szedesd le TB alapon, ezt azért nem lehet úgy elrontani, mint egy orrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!