Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Leukémia? (SOSLENT)

Leukémia? (SOSLENT)

Figyelt kérdés
Hullik a hajam a manduláim fájnak néha néha régen kiskoromban 5 évesen vérzett az orrom sokat mostanában meg szédülök olyan érzésem van mintha álmodnám az életemet hogy nem én vagyok hanem más höhullámok sirás meg ilyenek félek hogy meghalok 19/F
2014. febr. 13. 22:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vagy Agydaganat ? állkapcsom is sokszor fáj sebbeim nehezen gyógyulnak
2014. febr. 13. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne,ha elmennél a körzetihez, kérnél beutalót vérképre ,majd vissza a körzetihez és megmondja,hogy tovább.Valószínűleg vitaminhiányod van.
2014. febr. 13. 23:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Elmegyek ha megjön a TB-m de tök félek :S mert volt családban daganatos
2014. febr. 13. 23:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Jézusom.. ne gondolj egyből a legrosszabra 1000 oka lehet a tüneteidnek..
2014. febr. 13. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
A hajhullás lehet attól hogy megfázott a fejbőröd vagy esetleg ha sokat zselèzed, mandulàid fájhatnak egy sima megfázástól (nekem is fáj nem vagyok rákos csak náthás), orrvèrzés is lehet 100 dologtól nekem is nèha szokott vérezni, szédülésnek is megintcsak 100 oka lehet pl vérszegénység (nekem is van), hőhullámok, sírás valamiért biztos depis vagy..
2014. febr. 13. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Sokszor erzed magad szomjasnak, sok vizet folyadekot iszol es surun jarsz pisilni is? Ha nem pszichesen vagy beteg akkor lehet cukorbeteg cagy de persze ez csak egy otlet menj vervousgalatra.

A legjobbaratnommel 18evesen jogositvanyt szerettunk volna es a kotelezo ver-vizelet vizsgalatbol tudta meg hogy leukemias semmi tunete nem volt.

2014. febr. 13. 23:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Azért egy dolog biztos: a rák nem egyik napról a másikra viszi el az embert, jópár, egyre súlyosbodó tünet utal rá, mielőtt még gyógyíthatatlan stádiumba lépne.

A hajhullás meg nem a ráknak magának a tünete, a rákos embereknek a kemoterápia miatt hullik ki a hajuk.

Az 5 éves orrvérzésed miatt se aggódj, ha akkor agydaganat miatt vérzett volna, már rég nem lennél köztünk. Ergo kizárt, hogy az ráknak lett volna az előjele.

Szédülés? Millió dolog tünete lehet az influenzától kezdve a depresszióig bárminek.

Mintha álmodnád az életedet? Derealizáció? Ezek inkább egy krónikus depressziónak a tünetei, vagy pánikbetegségnek, mintsem a leukémiának.

Szóval nyugodj meg, és mihelyett tudsz, kérj egy teljes kivizsgálást!

2014. febr. 13. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy náthás tinédzser vagy. Esetleg hipochonder. Orrvérzés megfázás közben szokványos, mandulafájás szintén, hőhullám plusz szédülés is pipa. Láz->álmodod az életed. inden második tininek hullik a haja, 19 évesen nekem is csomó hajam kihullott, nyugodj meg, ez nem tünet. Sírsz, mert fáj a torkod... Megfáztál, menj el orvoshoz, egyél coldrexet, és/vagy igyál neocitrant, és mindjárt jobb lesz :) egyébként azt hiszem, a leukémia nagyrészt nem örökletes.

DE ha nagyon be vagy tojva, kérj beutalót tényleg.

2014. febr. 13. 23:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek inkább depresszióra utalnak.A mandulagyulladástól is hullhat a hajad, illetve vitaminhiánytól, vagy ha nem hordasz sapkát hidegben. Próbálj megnyugodni és elmenni a háziorvosodhoz kérni egy laborvizsgálatot. A szédülés neurotikus tünet.
2014. febr. 13. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ekkora paragép nem lehetsz 19 éves férfiként.
2014. febr. 13. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!