Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez Leukémia? (SOS LENT)

Ez Leukémia? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Kiskoromban vérzett az orrom sokat és ugye Barátok köztben Peti Leukémiás és most rájöttem hogy én is az lehetek? már sok éve nem vérzett 19/F
2013. nov. 23. 01:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az neked. Ha ez lenne, akkor most nem lennél tünetmentes, sőt lehet, nem is lennél már. Nyugi!
2013. nov. 23. 01:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Amugy Kezelés nélkül meddig él a beteg? ha nem tudja magáról a személy hogy ő beteg és mi lenne a végső stádium?
2013. nov. 23. 01:48
 3/12 anonim válasza:
Ezért utálom az összes ilyen sorozatot. Már hogy lennél leukémiás te szerencsétlen, az tipikusan olyan dolog, amit egy évtized alatt azért észrevesz az ember.
2013. nov. 23. 01:56
 4/12 anonim ***** válasza:
A leukémiának is van sokféle változata. Senki nem mondja meg előre, hogy meddig élsz vele kezelés nélkül, de nyugodj már meg, te NEM vagy az!
2013. nov. 23. 02:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az orrvérzésnek sok oka lehet.

Csak egy-két példa:

- gyakori megfázás

- magas vérnyomás

- májbetegség

Akkor most parázz ezeken is egy-két kört :)

2013. nov. 23. 02:02
 6/12 Arnold901005 ***** válasza:
Nekem régebben rengeteget vérzett az orrom, akár fél órán át is ömlött, volt, hogy hetente eljátszotta és nem vagyok leukémiás. :D Nyugi!!! A leukémia amúgy sem csak orrvérzésből áll, sokkal több tünetnek kell jelen lenni. Ráadásul írod, hogy kiskorodban vérzett, szóval azóta már réges régen kiderült volna, ha baj van és már kezeltek volna. Úgyhogy nyugi!
2013. nov. 23. 03:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Atyám borogass....... A Barátok köztből tanulja az életet -.-" Hová süllyedhetünk még???
2013. nov. 23. 07:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg embernek vérzik az orra, főleg gyerekkorban, ez a száraz levegőtől kezdve, az orrban levő ér betegségéig bármi lehet, Gondoltam, hogy ez lesz a sorozat után, hogy sokan megijednek, a leukémiának más tünetei is vannak.

Ha sok éve nem vérzett, és egyéb más tüneted sincs, akkor nincs semmi bajod.

2013. nov. 23. 07:44
 9/12 anonim válasza:
Nem is beszélve arról, hogy kiskorában sok ember piszkálja az orrát, ez is okozhat belső hámsérüléseket.
2013. nov. 23. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nekünk nem hiszel, ballagj el a háziorvoshoz, és kérd meg hogy írjon ki egy vérkép vizsgálatot. Ha jó a vérképed, tuti nem vagy az.
2013. nov. 23. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!