Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy szerezzen táppénzes...

Hogy szerezzen táppénzes papírt, ha azért nem dolgozik, mert nem tud kikelni az ágyból?

Figyelt kérdés

A páromnak ma becsípődött a háta. mozogni nem bír, kb semennyire. Sajnos már kétszer volt ilyen vele, és volt hogy több mint egy hétig feküdt, gyulladás csökkentő krémmel kentem, Masszíroztam (már amennyire tudtam ,mert nagyon fájt neki ) Mire jobban lett.

Most megint így vagyunk, és ahogy kicsit nyomkodom a hátát, tele van szegénynek kis csomókkal, és ott fáj neki nagyon. Ki se tud egyenesedni :(

Szeretném ha elmenne orvoshoz, igaz valószínű csak egy krémet ír majd fel, amivel kenni kell, de a táppénz miatt is kéne, mivel így nem tud dolgozni. (ülő munkát végez, de ülni se tud )

ilyenkor mi van? Ha nem tud felkelni se, hogy jusson el az orvoshoz?

2014. febr. 12. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Ki kell hívni az orvost. A papír miatt is, meg tudna adni injekciót, és gyógyszert felírni, így hamarabb.
2014. febr. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!