Ha orvoshoz kell mennetek, ti nézitek, hogy melyik egyetemen végzett az orvos?
Nem, de most a kérdésed miatt kíváncsi lettem a ponthatárokra.
Állami támogatáshoz Pécsen is kell 376 pont az sem kevés, Semmelweisen 423. Ami meglepett, hogy Semmelweisen önköltségeshez 428 pont kell! Ezek szerint mégsem lehetnek olyan hülyék az afrikai és arab országokból itt ragadt orvosok.
Az én háziorvosom a Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen végzett,akkor most cseréljem le?
Ám tényleg nem a legjobb orvos,de legalább itt van helyben.
Pf, de igénytelen vagy.
Hazai egyetemen végzett orvoshoz jársz?! Pfff....
16-os! Akkor miről beszélünk? Nem mondtam egy szóval se, hogy a vidéki egyetemen végzettek ROSSZAK lennének, de a SOTE-n végzettek a legjobbak. Háziorvosnak, hogy megkopogtasson meg beutalót írjon, persze, arra jó. De bennem egy műtét során ne turkáljon olyan orvos, aki azt se tudja, mit csinál!!
17-es! Ki beszélt itt külföldi egyetemekről?! A SOTE igenis világszínvonal!
A kérdésre válaszolva: Nem, nem nézem. Ugyanis SOTÉ-ról is kerülnek ki kegyetlenül szar orvosok, és a vidéki egyetemről is kerülnek ki nagyon jó szakemberek.
Hülye általánosítás, hogy aki SOTÉ-n végzett, az csak jó lehet.
Egyébként nyilván trollkodás a kérdés:) Szimplán azért tetted fel, hogy másokat megbotránkoztass vele, és röhögj rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!