Ha orvoshoz kell mennetek, ti nézitek, hogy melyik egyetemen végzett az orvos?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:25
1/23 anonim válasza:
Nem. De honnan is tudnám megnézni?
2/23 A kérdező kommentje:
Interneten... Csomó orvosnak fent van az önéletrajza. Én pl. csak és kizárólag Semmelweisen végzett orvoshoz megyek.
2014. febr. 10. 15:29
3/23 anonim válasza:
Magánorvoshoz inkább ismerősök ajánlása alapján megyek.
Sztk-ban fogad,aki épp rendel,túl sok választási lehetőség nincs.
5/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Nem értem, hogy nem érdekel valakit, hogy az ország legszínvonalasabb egyetemén végzett-e az orvosa vagy egy no-name valamilyen egyetemen, ahova (legalábbis a 2013-as ponthatárok alapján) még egy kutyát is felvesznek.
2014. febr. 10. 15:33
6/23 anonim válasza:
Kissé sznob vagy, nemdebár? :DDDDDDD
7/23 anonim válasza:
Szóval kérdező, akkor más egyetemen MÉG TE IS képes volnál diplomát szerezni?
Hát ez tényleg lehangoló :-(
8/23 anonim válasza:
Nem erdekel engem kit vesznek fel, az erdekel ki csinalja vegig.
Ha egyszer orvos professzorok akik talan nalam kicsit jobban ertenek a temahoz azt mondtak XY-ra hogy o orvos es az ehhez szukseges tudas birtokaban van, akkor en nem erzem magam felkentnek arra, hogy azt mondjam hogy marpedig en jobban tudom ki erdemli meg es ki nem.
9/23 anonim válasza:
megint kezded?
MEnnyivel jobb egy sote-n kettes bel szigorlat, mint Pécsett egy négyes?
Egy idióta vagy, remélem, ezt a kérdésedet is tölrik a fenébe.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem rólam van most szó... Én pusztán nem feküdnék be mindenféle jött-mentnek a kezei alá. Amíg tehetem én a legjobbat választom. És az orvosok esetében ez a SOTE.
2014. febr. 10. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!