Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tetanusz kell? (Sos lent)

Tetanusz kell? (Sos lent)

Figyelt kérdés
Tegnap munka közben elvágta tenyeremet egy üveg szilánk és kb 2mm szélesre kinyilt a seb és 3cm hosszu utánna bekentem betadinnal este lemostam szappanal reggel megint betadin utánaegyik ismerösöm fujt rá ilyen fertötlenítőt amit inekcio elött adnak és utána meg bioptron lámpáztam el fog fertözödni? az a baj hogy rossz helyen van és mindig ujra kivérzik
2014. febr. 9. 22:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De mindig kivérzik meg pont hajlatban van tenyeremben
2014. febr. 9. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Tegyél fel egy képet róla, amin látni lehet, hogy mekkora seb, mielőtt itt elkezdenének már temetni.

Azért is vérzik ki állandóan, mert nem hagyod békén a sebet. Egy lekezelt sebet mi a francnak mosol meg este szappannal? Bioptron lámpázni is fölösleges.

Lefertőtleníted, bekened Betadinnal, bekötöd és nem mozgatod fölöslegesen.

2014. febr. 10. 07:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Felesleges, Betadinnal fertőtlenítetted, tegyél rá tapaszt és pár nap alatt rendbejön.
2014. febr. 10. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!