Ez pajzsmirigy probléma lehet? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
19éves vagyok.1éve rohamosan meghíztam, pedig semmit nem csinálok másképp mint eddig, rengeteget tudok aludni, fáradékony vagyok, nagyon erősen hullik a hajam (ez most a legújabb tünetem) és sehogy nem tudok fogyni akármit teszek.2009. dec. 7. 21:30
1/4 anonim válasza:
Igen valószínű az!
Háziorvosodtól kérj beutalót Endokrinológiára(pajzsmirigy szakrendelésre)
2/4 anonim válasza:
Mindegyik tünet illik a pajzsmirigy hipofunkcióra, szóval érdemes elmenni az orvoshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
És akkor már soha többet nem is tudok lefogyni?? :(
2009. dec. 8. 21:18
4/4 anonim válasza:
(1. válaszoló vagyok)
De letudsz fogyni,adnak majd gyógyszert amitől beáll a pajzsmirigyed normál szintre.
Én a te ellentéted vagyok..szintén pajzsmirigyes,csak 50 kilóig nem tudok hízni pedig volt már pajzsmirigy műtétem is..
A kórházi váróban két fajta pajzsmirigyeset látok mindig,aki nagyon kövér és gülüszemű meg a sovány és gülüszemű xD..és ezek kombinációi.
Láttam már olyat aki rengeteget fogyott,szóval hajrá:)vizsgáltasd ki magad.
1.lépés a vérvétel lesz,szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!