Pajzsmirigy probléma, vagy vashiány?
Tudom,hogy választ az orvostól kapom meg,megyek is,de szeretnélek Titeket is megkérdezni,nektek előfordult e ilyen.
Terhességem alatt,meg azelőtt is minden rendben volt,egészséges voltam.Szülés után,kb.fél évvel,mikor abbahagytam a szoptatást kezdődött a problémám.Lefogytam,szapora a pulzusom időnként,fáradékony vagyok,álmos,ideges,hullik a hajam,sorolhatnám.Olvasgattam a pajzsmirigy és vashiány betegségekről,a tüneteim hasonlóak,amit írnak.Lehet,előfordulhat,hogy a terhesség,szoptatás előhozta ezt a hormonális változást nálam?Nektek volt ilyen problémátok?Segítsetek!
Köszönöm válaszod.Háziorvoshoz mennék először, teljes vérképet szeretnék csináltatni.Vagy egyből endokrinológushoz menjek?Nem kell a háziorvostól beutaló?
Úgy hallottam itt felénk,van hogy fél év múlva adnak időpontot az endokrinológushoz,addig nem súlyosbodhat?
Jaj,nagyon félek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!