Mi lehet ez? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Tegnap véletlen elszívtam egy herbálos cigit nem aludtam éjjel semmit nem tudtam és most olyan mintha álmodnék szédülök meddig tart ez megörülök?2014. febr. 2. 20:38
1/6 anonim válasza:
Véletlen, azt meg hogy? Ha nem javul 2 napon belül akkor menj el pszichiátriára.
2/6 A kérdező kommentje:
Ugy hogy gyökér haverjaim betettek cigim közé egyet ...-.- és este elmentem sürgösségire gyalog lábamaon de pánikbeteg vagyok és most még rosszabb folyamatosan sirni tudnék mit csnáljak?:( meg nem merek aludni
2014. febr. 2. 20:45
3/6 anonim válasza:
Kérj orvosi segítséget! Menj megint el ügyeletre. Úgy tudom pánikbetegséget felszínre hozhatja.
4/6 anonim válasza:
Uhh szegény, elég tróger haverjaid vannak, ez nagyon nem játék, főleg ilyen betegségnél a legrosszabb. A kórházban mit mondtak?
5/6 anonim válasza:
Lehet az lenne a legjobb ha befeküdnél pár napra, hátha tudnának valamit segíteni, vagy gyógyszert felírni vagy terápiát.
6/6 A kérdező kommentje:
Befeküdni nem szeretnék
2014. febr. 2. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!