Baj, ha házilag ledarabolom a ronda fibrómákat ( hústüske)?
Figyelt kérdés
Természetesen a bőr is és az eszköz is (olló) fertőtlenítve van a kezelés előtt!2014. jan. 22. 17:43
1/9 anonim válasza:
Hát visszanő akkor. Le kell égetni, ezt bőrgyógyász (kozmetológus) tudja arra alkalmas pákával nyom nélkül megtenni.
Hány van?
Egy ülésre kibírsz több tucatot is, az 20 perc, 8E Ft kb.
2/9 anonim válasza:
Ha picik, akkor le lehet vágni. Nekem nem nőttek vissza.
3/9 A kérdező kommentje:
sok van, nyakon, mell alatt, hónaljban..
2014. jan. 22. 19:38
4/9 anonim válasza:
Nem teszel jót magaddal, az biztos. Jobb volna, ha doki darabolgatná őket lefelé. Nekem ő szokta.
5/9 anonim válasza:
Igen, akkor ez égetős. Menj el egyszer, meglátod, egy ülésre mennyit bírsz ki, 20-30 percig reális a dolog, lehet, hogy egy ülés nem lesz elegendő. Arra ügyelni kell, hogy csak télen szabad ezt a beavatkozást csinálni, mert nyáron az új bőr és a régi bőr között színeltérés lesz. Szerintem menj el most, január-februárban a ruhán kívüli részeket leszedetni, és mire azok a sebhelyek begyógyulnak (3-4 hét), még kora tavasszal el tudsz menni egy második ülésre, amikor a ruha alatti részeket leszedik, az tavasszal még belefér, mert a ruha alatt nem éri közvetlen napfény.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Mennyibe kerül? Ha fáj, akkor lehet érzésteleníteni?
2014. jan. 27. 06:43
7/9 anonim válasza:
Ld. az 1. hozzászólásomat!
Majd elmond mindent a doki, megadhatom, kihez járok, ha a budai skálánál jó helyen van neked.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vidéki vagyok.
2014. jan. 27. 19:32
9/9 anonim válasza:
Oh, vidéken nem ismerek kozmetológust.:S Nem tudsz feljönni ezek szerint.... A bőrklinikán biztos csinálnak ilyet a közeledben is. Csak egy magánrendelőnek jobb a felszereltsége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!