Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Baj, ha házilag ledarabolom a...

Baj, ha házilag ledarabolom a ronda fibrómákat ( hústüske)?

Figyelt kérdés
Természetesen a bőr is és az eszköz is (olló) fertőtlenítve van a kezelés előtt!
2014. jan. 22. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát visszanő akkor. Le kell égetni, ezt bőrgyógyász (kozmetológus) tudja arra alkalmas pákával nyom nélkül megtenni.

Hány van?

Egy ülésre kibírsz több tucatot is, az 20 perc, 8E Ft kb.

2014. jan. 22. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha picik, akkor le lehet vágni. Nekem nem nőttek vissza.
2014. jan. 22. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
sok van, nyakon, mell alatt, hónaljban..
2014. jan. 22. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem teszel jót magaddal, az biztos. Jobb volna, ha doki darabolgatná őket lefelé. Nekem ő szokta.
2014. jan. 26. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akkor ez égetős. Menj el egyszer, meglátod, egy ülésre mennyit bírsz ki, 20-30 percig reális a dolog, lehet, hogy egy ülés nem lesz elegendő. Arra ügyelni kell, hogy csak télen szabad ezt a beavatkozást csinálni, mert nyáron az új bőr és a régi bőr között színeltérés lesz. Szerintem menj el most, január-februárban a ruhán kívüli részeket leszedetni, és mire azok a sebhelyek begyógyulnak (3-4 hét), még kora tavasszal el tudsz menni egy második ülésre, amikor a ruha alatti részeket leszedik, az tavasszal még belefér, mert a ruha alatt nem éri közvetlen napfény.
2014. jan. 27. 03:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mennyibe kerül? Ha fáj, akkor lehet érzésteleníteni?

2014. jan. 27. 06:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Ld. az 1. hozzászólásomat!

Majd elmond mindent a doki, megadhatom, kihez járok, ha a budai skálánál jó helyen van neked.

2014. jan. 27. 15:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vidéki vagyok.
2014. jan. 27. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Oh, vidéken nem ismerek kozmetológust.:S Nem tudsz feljönni ezek szerint.... A bőrklinikán biztos csinálnak ilyet a közeledben is. Csak egy magánrendelőnek jobb a felszereltsége.
2014. jan. 28. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!