Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan gyógyuljak meg így?

Hogyan gyógyuljak meg így?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. Azt hiszem, elkaptam a H1N1-et.nagyon rosszul érzem magamat. Magas láz, fáj mindenem, hasmenés. viszont nincsen se tb-m, se pénzem :( ÍGy nem látnak el. Most akkor mihez kezdjek? Leghamarabb jövőhéten lesz pénzem, addig mi lesz velem?
2009. dec. 2. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ellátni ellátnak, csak majd lehet, hogy kapsz egy számlát, meg az apehtól egy büntetést.
2009. dec. 2. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
addig is egyél vitamint, igyál kamilla teát, meradj otthona jó meleg ágyba:)
2009. dec. 2. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, ideges is lettem, mi lesz, ha valami bajom lesz és teljesen felment a vérnyomásom is. CSak reggelig húzzam ki.
2009. dec. 3. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, egyáltalán nem biztos, hogy éppen a h1n1-et kaptad meg, több influenza vírus is kering most.

Amúgy meg, ha komolyan veszed a betegséget és otthon maradsz, csillapítod a lázadat, pihensz, sok c-vitamint eszel és aok folyadékot iszol (citromos, mézes tea!), kicsi az esélye, hogy kialakul bármilyen szövődmény! Ne beszélj be magadnak semmit, de ne is bagatelizáld el a fertőzést! Valószínűleg influenzás vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy h1n1.

Jobbulást!

2009. dec. 3. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan, még ha a H1N1-et kaptad is el, akkor se lesz semmi bajod.

Most hogy vagy?

2009. dec. 3. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Egy kicsit jobban vagyok, aludtam jó sokat, meg iszom a kamillateát, coldrexet eszek meg c vitamint, bérescseppet. Nem lesz baj :)

2009. dec. 3. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Nah, meggyógyultam teljesen :)
2009. dec. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!