Adni fog az orvos igazolást?
Figyelt kérdés
csütörtökön és pénteken nem voltam iskolában hasmenés miatt. A hasmenés elmúlt, mostmár teljesen tünetmentes vagyok. Nem mentem le a dokihoz mert ugye hasmenésem volt, kitudja mikor lett volna belőle baj, nem akartam hogy az utcán jöjjön rám. Holnap hétfő, ha lemegyek a háziorvosomhoz adni fog igazolást? Utólag nem adhat igazolást elvileg, de akkor ilyen esetben mi a teendő?2014. jan. 19. 12:41
1/8 anonim válasza:
Szülő három napot igazolhat egy évben. (Vagy félévben? Ezt nem tudom pontosan...)
2/8 anonim válasza:
Ez az orvostól függ,szerintem a legtöbb adna.
3/8 anonim válasza:
Hát mi még a gyerekorvoshoz járunk, de mindig így van. Annyira nem beteg hogy orvoshoz vigyem, igazolás viszont kell, az ovisnak arról hogy egészséges, az iskolásnak arról hogy beteg volt. Eddig még mindig kaptunk, most hogy majdnem itt a félév vége kihasználtam ezt a bizonyos 3 napot és én igazoltam, a francnak se hiányzik hogy mindig akkor rohangáljunk az orvoshoz amikor már nem is betegek. Eddig még mindig katunk igazolást, igaz kicsit más helyzet hogy ők még kisebbek és a szülő mondja hogy beteg volt a gyerek.
4/8 anonim válasza:
Nekem adott visszamenőleg (mondjuk nekem csak 1 napot), pont ilyen probléma miatt. Szerintem ha normális fog adni. :)
5/8 anonim válasza:
Nekem nem adott visszamenőleg, viszont osztálytársamnak igen (más az orvosa).
6/8 anonim válasza:
Orvosfüggő. És évente van 3 szülői.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a szülői igazolás volt a kérdés :DD De most komolyan, mivan ha az embernek többször van hasmenése és nem jut el az orvosig? 16 évesen cipeljem magammal anyukámat?
2014. jan. 19. 13:16
8/8 anonim válasza:
Már kiderült, hogy adott-e az orvos igazolást, ám lehetett volna telefonálni neki, hogy nem mersz elindulni. Akkor megmondta volna, hogy vagy meglátogat, vagy menj tünetmentesen, és utólag igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!