Az orvos ekkor is adhat igazolást? Bőven lentebb.
Most szerdán mentem dokihoz hányinger, szédüléses panaszokkal(azért annyira nem komoly).
Megis vizsgált, és beutalt gasztroenterológiára, és mondta hogy oda kérjek időpontot.
ÉS mondta doki hogy csak akkor ad igazolást, ha megvan a gasztro eredménye. Oké, felírt valami táppénzes naplóba hogy maradjak otthon. Valami táppénzes naplóba
Szerdán, tegnap és ma itthon maradtam.
Na most, én április 21.ére kaptam időpontot. Tehát jó későre. De nem komoly ez a hányingeres panasz, és diétával (amit elkezdtem tegnap) + dedalonnal már egyre jobban érzem magam, és szerintem max hétfőre teljesen rendbe leszek. Vissza mehetek a dokihoz jövét szerdán hogy már meggyógyultam, és már semmi bajom? Ennek tudatában ő így fog adni igazolást az említett 3 nap hiányzásra? MErt akkor minek menjek el gasztro-hoz. Mert ugye azt mondta hogy ő csak akkor ad ha annak megvannak az eredményei.
Remélem követkető volt :)
Minden választ köszönök!
2 szer írtam a "Valami táppénzes naplóba" szöveget.
A másodikat nem kell figyelembe venni, az írás közben rosszul szerkeztettem.
Hát adnia kell. Ha nem akkor 2 eset lehetséges: elmész az orvoshoz vagy nem. Ha elmész az orvoshoz akkor 2 eset lehetséges: mérges vagy vagy kisírod. Ha mérges vagy 2 eset lehetséges: ad vagy nem.
Tehát tökre 50-50%:D
Egyébként én nem tudom, én kórházban sírom ki az igazolást ált. arab dokiktól:D
Azóta már visszamentem hozzá, és adott :D
Azért köszi a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!