Mik az ÁPOLÓNŐ valódi feladatai?
Figyelt kérdés
Nyilván az orvos által előírt gyógyszerek kiosztása, beadása egyértelmű, de például érdekelne, hogy pelenkázást, beöntés adást, fürdetést is az ápolók végzik-e el. Mármint akkor ha úgymond a "legalja" munkát az ápoló csinálja, akkor minek létezik segédápoló? Senkit sem akarok megbántani vagy degradálni, csak szimplán nem értem.2014. jan. 12. 19:19
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ilyeneket én is találtam, de az csak egy dolog, hogy mit írnak le... ez nem az az ország, ahol mindenki azt csinálja, ami a képesítése, a papírok szerint a feladata. Szóval elsősorban szakmabeli tapasztalatokat várok! :)
2014. jan. 12. 19:34
3/3 anonim válasza:
Ápolónő vagyok,írj privit,hogy konkrétan mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!