Reflux gyanú esetén, hová menjek?
Figyelt kérdés
Bemegyek a kórházba, leadom a tb kártyát, felveszik az adatokat és mit mondjak?
A belgyógyászatra küldenek, vagy hova?
Köszi előre is a segítséget!
2014. jan. 11. 17:56
1/3 anonim válasza:
Gégészetre menj először ... majd ott kiderül elküld.e gasztroenterológushoz.
2/3 anonim válasza:
Menj be a háziorvoshoz, mondd el neki a panaszaidat. Ad beutalót, és azzal elmész ahová adta, a kórházba. Ott beadod, ahol kell, annál az üvegfal mögött ülő nőnek, vagy pedig az orvosnál. Nyugi, én voltam párszor tükrözésen. Nem olyan nagy dolog, kicsit kellemetlen.
Ott az üvegfalnál megmondja a nő, hogy ott kell-e leadni, vagy nem. Aztán ha megvizsgáltak, akkor a doktor eldönti, hogy kell-e gyógyszer, vagy nem.
3/3 anonim válasza:
Én is refluxos vagyok ,annyira egyértelmü tüneteim voltak ,hogy nekem tükrözés sem kellett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!