Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Átmenni más fogorvoshoz. Hogy?

Átmenni más fogorvoshoz. Hogy?

Figyelt kérdés

Munkahely miatt 280 km-re lakom a bejelentett lakcímemtől és ez alapján attól a helytől ahol a kartonom van és ezelőtt láttak el (most konkrétan fogorvosra gondolok).

Az lenne a kérdésem hogy bejelentett lakcím nélkül (mivel albérletben lakom ezt nem szeretném) átmehetek bármelyik fogorvoshoz?Ez hogy működik? Mi a menete? Ti hogyan csinálnátok?

Egyébként jelenleg BP-en dolgozom itt keresnék fogorvost.

2014. jan. 2. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt nem tudom, hogy bárhová mehetnél-e csak úgy, de a Szentkirályi utcába, vagy a Mária utcába bárki mehet bármikor. Annyi, hogy TAJ kártyát kérnek a recepción. Ja és baromi sokat kell várni általában, de amúgy én már voltam, ki lehet fogni jó orvost.

2014. jan. 2. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi kerületet és házszámot tudnál írni?

Ezeken a helyeken ingyenesek azok az ellátások amik a saját körzeti orvosomnál? Vagy mindenért fizetni kell?

2014. jan. 2. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja megtaláltam őket de ha jól gondolom itt csak sürgős eseteket látnak el. Most konkrétan nekem csak egy apró lyukat kellene betömetnem de ez kb 5-10 perces munka illetve évente fogkőleszedésre is járok. Nos ezek nem nevezhetőek sürgős eseteknek pl foghúzás vagy súlyosan gyulladt fog kezelése stb...
2014. jan. 2. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden ingyenes, ha a recepción azt mondod, hogy sima fogászatra szeretnél menni, akkor oda irányítanak, nem kell, hogy sürgős eset legyen.:)

Igaz, én szájsebészeten voltam, bölcsességfogamat húzták ki, de arra kaptam egy időpontot, mert nem volt gyulladt meg semmi, csak nyomta össze a fogsoromat, így az sem volt SOS.

Azt el tudom képzelni, hogy ha aznap sok betege van a dokinak, akkor azt mondja, hogy gyere vissza holnapután, de ha fáj vagy valami, akkor rögtön kapsz segítséget.

És az a jó, hogy bármikor mehetsz, 8-14 óráig van a délelőttös rendelés, 14-18/19 óráig a délutános. Ahogy neked kényelmesebb.:)

Még mondanék is dokit, de csak szájsebészt ismerek, aki ott jó, az meg most nem aktuális:)

2014. jan. 2. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:

És te a Szentkirályi vagy a Mária utcai rendelőben voltál?

Mert akkor oda megyek ahol te is voltál hátha nem bánom meg.

2014. jan. 2. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Szentkirályiban voltam. A Mária utcáról nem tudok semmit, csak, hogy oda is lehet menni.
2014. jan. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!