Ajánlana nekem valaki olcsó és jó pszichiáter Budapesten?
Figyelt kérdés
"Olcsó" alatt azt értem, hogy 10 ezer vagy az alatt.
Előre is köszi.
2013. dec. 30. 10:29
2/9 anonim válasza:
Én egy ezresért is meghallgatlak :D
3/9 II.Dartheon válasza:
kettes, oké meghallgatod, de profi megoldást... háát.. ettől függetlenül tudsz adni te is, mint kívülálló személy.
4/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy jó és olcsó. A pszichiáter nem fogorvos, hogy kihúzza, aztán jónapot. Több, néha igen sok beszélgetés kell, hogy valami értelme is legyen az egésznek. És annyiszor tízezer... Habár, ha tényleg szükségét érzed, akkor keresni kell egyet. De rá kell szánni a pénzt és utána ne a dokit utáld és őrá légy dühös, hogy kifosztott.
5/9 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne valami jó és olcsó egyszerre? Nem hiszem, hogy a kettő kizárja egymást. Az "olcsó" kifejezés pedig itt nem hagyományos értelemben értendő, hiszen itt az olcsó is drága.
2013. dec. 30. 11:49
6/9 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne valami jó és olcsó egyszerre? Nem hiszem, hogy a kettő kizárja egymást. Az "olcsó" kifejezés pedig itt nem hagyományos értelemben értendő, hiszen itt az olcsó is amúgy drága.
2013. dec. 30. 11:52
7/9 anonim válasza:
Kerületi ideggondozó. Ingyen van. Én is oda járok, és nekem bejön.
8/9 anonim válasza:
Családorvos- beutaló- kerületi ideggondozó.
Ingyen!
9/9 anonim válasza:
Hogyne tudnék adni profi megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!