5hete megsérültem foci közben de még mindig fáj a lábfejem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Törés nincs doki azt mondta és ennyivel elküldött , egy lila folt sincs a lábamon csak fel van dagadva meg fáj minden lépésnél , mit csináljak ? Vagy milyen orvoshoz menjek aki nem küld el ?2013. dec. 29. 14:09
1/4 anonim válasza:
Tavaly nyáron nekem is volt ilyen, én orvoshoz nem is mentem vele. Alig bírtam menni 2-3 napig, de még 2 hónap után is éreztem egy kicsit, lóbalzsammal kenegettem. Ez ilyen izomhúzódás jellegű dolog.
2/4 A kérdező kommentje:
de a lábfejembe nincs is izom vagy van ?
2013. dec. 29. 14:19
3/4 anonim válasza:
Hogy a viharba ne lenne. Idővel elmúlik. Kenegesd Voltarennel, vagy Fastum Gel-el. Vagy lóbalzsam.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, még tavaly. Legalábbis akkor volt egy sérülésem foci közben és ezért ki is kellett, vagyis kellett volna hagynom egy jó pár hetet... igazából 2 hónapot "pihentettem", ha nevezhető annak... persze nem bírtam ki, mert nagyon izgága vagyok, és tele vagyok energiával, sport nélkül meg nem bírom ki... ez március környékén történt...majd volt egy komolyabb sérülésem ezután...szintén boka, mint márciusban is... de inkább írj privát üzenetet, ott elmesélem, ha érdekel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!