Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fekszik rokonod/ismerősöd a...

Fekszik rokonod/ismerősöd a hospice házban? Vagy halt ott meg valakid?

Figyelt kérdés

Papám ott feküdt, kereken egy hónapig. Pénteken még telefonáltunk, azt mondták "jól" van. Szombaton hajnali 1kor halt meg, a szobatársával együtt. Nekem fura volt, de nem foglalkoztam vele.

Mamámnak az jutott eszébe, hogy mi van ha mindkettejüknek raktak valamit az infúziójukba. Éjjel bárki megtehette, hiszen nem látja senki. Ők meg úgy is haldokoltak, nekik "megváltás" volt.

Tudom hogy durva feltételezés :(

2013. dec. 17. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
idióta feltételezés, hospiceba meghalni mennek az emberek mit kell ezen csodálkozni, vádaskodni?
2013. dec. 17. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom, csak eszünkbe jutott. Nem derülne ki úgy sem. Mert nem kértünk boncolást!

Csak fura hogy 2 ember egyszerre hal meg, akik 2 napja "ismerték egymást". Mindkettő percre pontosan ugyanakkor...?

2013. dec. 17. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Az nem fizetős? Akkor meg pont érdekük lenne életben tartani őket.
2013. dec. 17. 21:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekünk nem kellett fizetnünk.
2013. dec. 17. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
attól, hogy a halotti bizonyítványon a jelenlévő orvos ugyanabban az időpontban állapította meg a halált, attól még egyáltalán nem biztos, hogy ugyanakkor haltak meg...
2013. dec. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!