Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hospice ház? Hogyan tudom...

Hospice ház? Hogyan tudom felvenni velük a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Ez valóban ilyen bonyolult?

Telefonon, és személyesen...

Nem tudom hol laksz, vagy hol van a közelben ilyen jellegű intézmény, de neten is lehetnek, tel. könyvben

2013. nov. 23. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 23. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Az itt megadott e-mail címen már kerestem őket, még nem kaptam választ, bár az is lehet, hogy csak sokadik vagyok a válaszra várók sorában.

Egyébként nem jól fogalmaztam meg a kérdést, de gondolhatod, hogy nem jókedvemben keresném meg őket. Úgyhogy kár gúnyolódnod.

2013. nov. 23. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem gúnyolódom, ne haragudj.

Nem értem akkor a kérdést, az email sztem. a legrosszabb ilyenkor vagy elolvassák v. nem és ha el is olvassák, látod nem reagáltak rá...

Kizárólag a Hospice jön szóba?

2013. nov. 23. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Mivel kezelést nem kaphat, a kórház nem tarthatja tovább bent. A Mosdósi Tüdő és Szívkórház jöhet szóba, de nagyon tart tőle Anyum.
2013. nov. 24. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Haza vinni?
2013. nov. 24. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Többszörösen nem megoldható sajnos. :(

Felügyeletet igényel, gyógyszeres ellátást, jelenleg csak a mosdóba tud kimenni egyedül, fürdetni is az ágyban fürdetik.

Nekem pedig a nagyobbik gyerekem 3 éves, a pici pedig december közepén fog megszületni. Úgyhogy nagyon bonyolult lett minden hirtelen. :(

2013. nov. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!