Hospice ház? Hogyan tudom felvenni velük a kapcsolatot?
Ez valóban ilyen bonyolult?
Telefonon, és személyesen...
Nem tudom hol laksz, vagy hol van a közelben ilyen jellegű intézmény, de neten is lehetnek, tel. könyvben
Az itt megadott e-mail címen már kerestem őket, még nem kaptam választ, bár az is lehet, hogy csak sokadik vagyok a válaszra várók sorában.
Egyébként nem jól fogalmaztam meg a kérdést, de gondolhatod, hogy nem jókedvemben keresném meg őket. Úgyhogy kár gúnyolódnod.
Nem gúnyolódom, ne haragudj.
Nem értem akkor a kérdést, az email sztem. a legrosszabb ilyenkor vagy elolvassák v. nem és ha el is olvassák, látod nem reagáltak rá...
Kizárólag a Hospice jön szóba?
Többszörösen nem megoldható sajnos. :(
Felügyeletet igényel, gyógyszeres ellátást, jelenleg csak a mosdóba tud kimenni egyedül, fürdetni is az ágyban fürdetik.
Nekem pedig a nagyobbik gyerekem 3 éves, a pici pedig december közepén fog megszületni. Úgyhogy nagyon bonyolult lett minden hirtelen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!