Juditasszony kérdése:
Miért várják a hála pénzt még mindig?!
Figyelt kérdés
A lányom súlyos beteg hónapok óta ágyhoz kötött és az elfekvőbe tették .( tudom h csak oda tudják tenni de ha nincs s megfelelő ápolás ,,gondoskodás meghal.(sak azt hallottam ha érdeklődtem személyesen vagy telefonon h nem várhato nála más mint, h megfog halni.(Nem forgatták a füle majd leeset olyan eleven volt hogy állandóan azon az oldalon fekszik.( Hiába szóltam nekem sose volt igazam!! Persze nincs pénzem.(( havi 26 ezert kapok Én is sokat nélkülözök( Nem bírtam tovább nézni!! elmentem az Igazgatóhoz -Na az intézkedett! Most én vagyok az osztály ellensége.De nem érdekel nekem a lányom élete ettől sokkal fontosabb..Remélem megmentik!!2013. dec. 13. 12:22
11/17 anonim válasza:
A 37,6 celsiusos hőmérséklet nem láz.
12/17 A kérdező kommentje:
A hét végén hazahozza a mentő! Nincs láza igaz sebe van a fenekén de majd jár hozzá a szakápolo kötni!! Itthon bizos jobban érezné magát
jobban enne ott már enni sem akar:( megteszünk érte mindent!!!Igaz anyagilag nagyon nehéz.próbálok innen onnan segitséget kérni ..vannak jo emberek hála istennek ..köszi mindenkinek
2013. dec. 18. 14:12
13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Rég voltam de végre javult a lányom állapota! Már eszik mindent.)) Nincs láza 2 hónapja itthon van.Beszél! Óh istenem..és azt mondták h megfog halni.( Dehogy fog .Lassan tolószékbe kerül.) és onnan majd remélem fel fog tudni állni idővel.. Annyira boldog vagyok!Valakitől kaptunk ajándékba egy kórházi ágyat és egy decu matracot.)Még pelenkákat is kaptunk postán:) Sok a jó ember még szerencsére És napi 24órába ápolom de megéri ahogy néz rám és mondta h anyu csak te vagy nekem ...Jaj ezen ugy elérzékenyülök..Na és nem rég a kórház Igazgatója írt nekem egy levelet ,hogy tudni szeretné mi van a lányommal. Eddig még nem válaszoltam de lehet megirom, h jol van és küldök át fotót..Mindenkinek köszönöm a válaszokat
2014. márc. 12. 14:29
14/17 anonim válasza:
Jaj, de jó, végre pozitív dolgot tudsz írni:) Gyógyulást kívánunk!
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!:) a lényom jól van ,még fekszik de hizott 13 kg t! .)És kommunikál tv zik.)
2014. máj. 29. 00:17
16/17 anonim válasza:
További javulást kívánok. A kitartásod és szereteted az, amitől javul a lányod.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ,,de ez természetes hisz a gyerekemről van szó !! Én mellette leszek míg csak szüksége van rám.. Felhívtam azt dr nőt aki kezelte Szikszón és lemondott róla,, Hát még meg sem kérdezte hogy van Judit? Embertelen de én mondtam magamtól h Judit jól van és hízik eszik kommunikál Ha nem hozom el eltemettük volna már Na erre sem szolt semmit szinte. ÉN meg letettem telefont nem éri meg a számlát!.) NIncs szükségem arra a dr nőre.)
2014. máj. 30. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!