Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért várják a hála pénzt még...

Juditasszony kérdése:

Miért várják a hála pénzt még mindig?!

Figyelt kérdés
A lányom súlyos beteg hónapok óta ágyhoz kötött és az elfekvőbe tették .( tudom h csak oda tudják tenni de ha nincs s megfelelő ápolás ,,gondoskodás meghal.(sak azt hallottam ha érdeklődtem személyesen vagy telefonon h nem várhato nála más mint, h megfog halni.(Nem forgatták a füle majd leeset olyan eleven volt hogy állandóan azon az oldalon fekszik.( Hiába szóltam nekem sose volt igazam!! Persze nincs pénzem.(( havi 26 ezert kapok Én is sokat nélkülözök( Nem bírtam tovább nézni!! elmentem az Igazgatóhoz -Na az intézkedett! Most én vagyok az osztály ellensége.De nem érdekel nekem a lányom élete ettől sokkal fontosabb..Remélem megmentik!!
2013. dec. 13. 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elfekvőbe? Nem lehet másik kórházba vitetni?
2013. dec. 13. 12:28
 2/17 A kérdező kommentje:

HOva? nem fogadják.( Próbáltam!!

Csak a kronikus jöhet szoba

Ha javulni fog inkéább hazahozatom

2013. dec. 13. 12:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de tényleg várják. Bár sokszor még ha adsz, sem igazán foglalkoznak vele. Ez az igazság.
2013. dec. 13. 12:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Már nem fogja várni biztos mert szoltam az Igazgatónak! Irtam egy 4 oldalas levelet hogy mi megy az osztályon! ...Na intázkedett! Mert a beteg csak feküdjön étlen szinte és szomjan pisisen büdösen ha az ember nem figyel oda leirják !! Na ADTAN ÉN NEKIK...
2013. dec. 13. 13:53
 5/17 anonim ***** válasza:
Némelyik orvos külön "állatfaj", sajnos ezt kell mondjam. Sajnos nagyon sok helyen várják a hálapénzt még mindig. Őszintén sajnálom a helyzeted. Kívánom, hogy segítsenek a lányodon!
2013. dec. 13. 13:55
 6/17 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! nAGOYN ELVAGYOK MÁR KESEREDVE:( Hova vihetném? Borsodban lakom...Nem tudom van e korház amelyik fogadná...? A kronikus az egy elfekvő ezt mindenki tudja aki oda kerül arra már keresztet vetnek! Vagy még azt se.(Undorito ha kérsz valamit még duzzognak!És nicsenek megfizetve? biztos vannak hüséges ápolok de ezek?!!! ha nem látom el sem hiszem. még ők tesznek szivességet nagy duzzogva..a drnő azt mondta h a gyógytornásznak nicns ideje a lányomra hisz sok beteg van! na ezért haljon meg mert nincs napi 20 perc?Érdekes most mér jár minden nap! miota a felettes kiadta nekik.Kivagyok idegileg!
2013. dec. 13. 14:01
 7/17 anonim ***** válasza:
57%

Addig várják, amíg a betegek adják!

Egyébként én hazavinném a lányodat a helyedben. Van otthoni szakápolási lehetőség (pl.:gyógytorna is), házi segítségnyújtó szolgálat, akik némi terhet át tudnak venni a családtagoktól. (Az otthoni szakápolás a betegnek "ingyenes" ha azt az orvos elrendeli)! Ha úgy érzed, hogy otthon nyugodtabb lenne a lányodnak és jobban meg tudnád adni Neki azt amire szüksége van, vidd haza, azt javaslom! (Írom ezt tapasztalt eü.és szoc. szakemberként!!!)

2013. dec. 13. 16:22
 8/17 A kérdező kommentje:

köszönöm Persze!! hazahozom mihelyt megszünik aláza mert mosz antibiotikumot kap infuzioaba

vagy ne várjammeg?

mit tegyek?

nem akar enni kap vitaminozott ivot.a házorvos aztmodnta h amig igy le van gyengülve várjukmeg mig legalább láztalanná vállik... Köszönöm a válaszokat

2013. dec. 14. 09:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Amíg súlyos, azt a néhány napot érdemes lenne megvárni, de utána én biztosan hazavinném!
2013. dec. 14. 18:41
 10/17 A kérdező kommentje:

Ma voltam hozzá. 37:6 volt a láza .ettünk kis levest meg joghurtot . lassan mondta h anyu rossz itt.( ha jövőhétig kicsit erősödik hazahozom úgy vettük észre lelkileg is kivan.Majd itthon erősödik tornáztatom nasszirozom

etetem és jo lesz!Észnél van!!!csaka kommunikáció nehéz még hisz agymütéte volt.( Köszönöm a hozzá szolásokat!!!

2013. dec. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!