Miért várják a hála pénzt még mindig?!
HOva? nem fogadják.( Próbáltam!!
Csak a kronikus jöhet szoba
Ha javulni fog inkéább hazahozatom
Addig várják, amíg a betegek adják!
Egyébként én hazavinném a lányodat a helyedben. Van otthoni szakápolási lehetőség (pl.:gyógytorna is), házi segítségnyújtó szolgálat, akik némi terhet át tudnak venni a családtagoktól. (Az otthoni szakápolás a betegnek "ingyenes" ha azt az orvos elrendeli)! Ha úgy érzed, hogy otthon nyugodtabb lenne a lányodnak és jobban meg tudnád adni Neki azt amire szüksége van, vidd haza, azt javaslom! (Írom ezt tapasztalt eü.és szoc. szakemberként!!!)
köszönöm Persze!! hazahozom mihelyt megszünik aláza mert mosz antibiotikumot kap infuzioaba
vagy ne várjammeg?
mit tegyek?
nem akar enni kap vitaminozott ivot.a házorvos aztmodnta h amig igy le van gyengülve várjukmeg mig legalább láztalanná vállik... Köszönöm a válaszokat
Ma voltam hozzá. 37:6 volt a láza .ettünk kis levest meg joghurtot . lassan mondta h anyu rossz itt.( ha jövőhétig kicsit erősödik hazahozom úgy vettük észre lelkileg is kivan.Majd itthon erősödik tornáztatom nasszirozom
etetem és jo lesz!Észnél van!!!csaka kommunikáció nehéz még hisz agymütéte volt.( Köszönöm a hozzá szolásokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!