Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mandulaműtét 9. napján moshato...

Mandulaműtét 9. napján moshatok hajat? 16/L

Figyelt kérdés

A garat és orrmandulámat is kiműtötték. Nagyon kockázatos lenne a műtétet követő 9. napon hajat mosnom? Már nem bírom elviselni... Elméletileg 2 hétig nem szabadna,de én ezt nem hiszem.Bárkit kérdezek,nem várták ki a 2 hetet és nem lett baj. Szépen gyógyulnak a sebek,semmi gond nincs. Inkább ne kockáztassak?

Köszi!

2013. nov. 14. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt az orvos mondta, vagy valakitől hallottad?

Csak mert amikor nekem vették ki (mondjuk annak már 20 éve kb...), akkor semmi ilyesmit nem mondtak.

És nem igazán látom az összefüggést... max a hajolás... de az se két hétig...

2013. nov. 14. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Langyos vízzel moshatsz már hajat, nagyon meleggel , ami a fejen és a nyakon vérbőséget okoz azzal nem szabad.
2013. nov. 14. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Eszerint csak a forró vizes hajmosás kerülendő... na ebben legalább látok logikát. :D

[link]

2013. nov. 14. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt mondták abszolút semmilyen módon sem moshatok hajat,mert ha víz éri a fejbőröm vérbőséget okoz.Én is logikátlannak tartottam,a meleg víz persze,de mondjuk hideggel vagy langyossal mért ne moshatnék?!

Köszi a válaszokat,ennek örömére holnap mosok is hajat. :)

2013. nov. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!