Mandulaműtét utáni időszak, mikor lesz már jó? 16/L
Szerdán volt mandulaműtétem.A garat és orrmanduláimat is eltávolították.
Holnap lesz immáron egy hete.
Az első naptól kezdve nagyon nagy fájdalmaim vannak,tömöm a fájdalomcsillapítót,de hiába. Először csak a nyelések fájtak,de az tényleg borzasztóan.Minden egyes nyelésnél küszködök,most is...Csak mostmár nem csak nyeléskor,hanem EGYFOLYTÁBAN fáj hullámokban,sokszor annyira,hogy verejtékezek is,olyan borzasztó. A műtét óta ki sem aludtam magam rendesen,a fájdalommal való küszködés pedig teljesen kimerít,olyan vagyok már mint egy zombi.
Napról napra csak rosszabb lesz,már ott tartok,hogy a fájdalom ELVISELHETETLEN. Hőemelkedésem is van pluszba mellé. A fájdalom kisugárzik az egész fejemre,a füleimre főleg. Egy csomót fogytam,pedig sokat eszek(pedig ha csak ránézek a kajára elkap a hányinger,annyira nincs étvágyam) hogy lemenjen a lepedék,érdes kajákat(ma pl többek között rántott húst).
Nem olvastam még olyan tapasztalatot,hogy valakit ennyire leterítsen.
Járt már valaki így?Mikor lesz már jobb?Tényleg minden nap végén azt hiszem ennél már nem lehet rosszabb,de mindig rácáfol,napról napra erősebb a fájdalom.
Közrejátszhat bármiben is,hogy vasárnap megjött a havi vérzésem(még az is fáj-.-")?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!