Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mik a H1N1 elleni védőoltás...

Mik a H1N1 elleni védőoltás mellékhatásai?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Légy szíves, osztd meg velünk is ezt a "biztos információt", nehogy már valami bajunk legyen. Szóval, tedd közkinccsé!
2009. nov. 18. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

19:02 - szerinted tényleg létezik ilyen? :D Vagy ha belinkeli a kurucinfót azt Te biztos forrásnak veszed?

Ha cinizmusból írtál, akkor bocsánat... :)

2009. nov. 18. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Cinizmusból írtam, hogy van "biztos forrása".

Amúgy felnéztem a kuruc.infóra és ott is sok minden korrektül le van írva, egyedül a "publicisztika"-részben van szó világméretű zsidóösszeesküvésről, sőt sok helyen még ők is írják, hogy az adott információ nincs megerősítve, de ennek ellenére a cikkben kifejti pár oldalon, úgy, mintha bizonyított tény lenne...

2009. nov. 19. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
16:43 - persze, mert a kurucinfó kiteszi az MTI híreket is, ahogy egy hírportáltól az elvárható, de a látogatói köre alapvetően nem amiatt látogatja... :)
2009. nov. 19. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Ez a sok rémísztgetés!Be kéne fejezni már a sok okostojásnak,állandóan felbukkan pár nagytudású,aki biztos forrásból,meg befolyásos embertől tud ezt-azt.

Gondoljátok,hogy vizsgálatok,és kísérletek nélkül piacradobnak egy készítményt,és evvel több millió ember életét kockára teszik,vagy túlélik,vagy nem alapon???Ez nonszensz,és az értelmes emberek tudják,hogy nem így van.

Nyugodjatok meg,az influenza elleni védőoltás nem ártalmasabb az összes eddigi védőoltásnál,ezt a készítményt azért találták ki,hogy megóvjanak mindenkit a szövődményektől,amik viszont halálosak is lehetnek.Erre van kitalálva,nem a népírtásra.

2009. nov. 20. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Nekem is fájt az oltás helyén (izomlázam volt)

Plusz enyhe nátha is végigment rajtam (ok nélkül, tehát az oltásra gondolok...)

Valószínűleg úgy kéne ezt beadatni, hogy erős legyen valakinek az immunrendszere, az enyém pedig nem volt toppon..

2009. nov. 25. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!