Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitol van feldagava a felso...

Mitol van feldagava a felso ajkam?

Figyelt kérdés
Ma reggel ugy keltem, hogy fel lett dagadva a felso ajkam.. fordult mar elo ilyen amikor is a szamnal volt pattanas es annyira be volt gyulladva hogy vele egyutt a szam is feldagadt.. Most viszont nem pattanas miatt van es el nem tudom kepzelni, hogy mitol dagadt fel. Reggelre megjott a menszeszem is, koze lehet hozza? A pattanast leszamitva soha nem volt meg ilyen, es borzalmasan idegesito es nem tudom mt csinaljak hogy lemenjen.. Raadasul allergias sem vagyok semmire
2013. okt. 29. 09:49
 1/5 anonim válasza:
Nem fáj? Ha megtapintod sem?
2013. okt. 29. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
nem... erzem , hogy kisebb gumo van ott, elkepzelheto, hogy ejszaka megcsipte egy szunyog??
2013. okt. 29. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Van a duzzanatnak úgymond közepe? Ha igen, akkor vsz ez egy kelés. Ha nincs, én allergiára gondolnék. Az előjöhet bármikor. Leginkább dióra, mogyoróra szokott így hirtelen előjönni. Nem ettél ilyeneket tegnap?
2013. okt. 29. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:
a a felso ajkam kozepen van ez, nem is tudom hogy magyarazzam.. mitnha meg lenne ereszkedve a szam es "csüng", utoljara vasarnap ettem egy nagyon kicsi mogyorot, de nem hinnem hogy az most jott volna ki.. talan a haziorvosomnal kotok ki, hatha tud segiteni
2013. okt. 29. 09:59
 5/5 anonim válasza:
nemkéne zsirt fujatni bele
2013. nov. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!