Mitol van feldagava a felso ajkam?
Figyelt kérdés
Ma reggel ugy keltem, hogy fel lett dagadva a felso ajkam.. fordult mar elo ilyen amikor is a szamnal volt pattanas es annyira be volt gyulladva hogy vele egyutt a szam is feldagadt.. Most viszont nem pattanas miatt van es el nem tudom kepzelni, hogy mitol dagadt fel. Reggelre megjott a menszeszem is, koze lehet hozza? A pattanast leszamitva soha nem volt meg ilyen, es borzalmasan idegesito es nem tudom mt csinaljak hogy lemenjen.. Raadasul allergias sem vagyok semmire2013. okt. 29. 09:49
2/5 A kérdező kommentje:
nem... erzem , hogy kisebb gumo van ott, elkepzelheto, hogy ejszaka megcsipte egy szunyog??
2013. okt. 29. 09:55
3/5 anonim válasza:
Van a duzzanatnak úgymond közepe? Ha igen, akkor vsz ez egy kelés. Ha nincs, én allergiára gondolnék. Az előjöhet bármikor. Leginkább dióra, mogyoróra szokott így hirtelen előjönni. Nem ettél ilyeneket tegnap?
4/5 A kérdező kommentje:
a a felso ajkam kozepen van ez, nem is tudom hogy magyarazzam.. mitnha meg lenne ereszkedve a szam es "csüng", utoljara vasarnap ettem egy nagyon kicsi mogyorot, de nem hinnem hogy az most jott volna ki.. talan a haziorvosomnal kotok ki, hatha tud segiteni
2013. okt. 29. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!