Ganglion műtét után mennyire fáj? És meddig kell kötözni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 22:14
1/7 anonim válasza:
Nem volt még ilyenem, így nem tudom. A következő történetet találtam: [link]
2/7 anonim válasza:
Nekem diónyit vettek ki. Régen még gimis koromban. Nekem nem fájt. Helyi érzéstelenítést kaptam. Utána is csak picit sajgott. arra már nem emlékszem meddig kellett kötni. Minimálisan látszik a helye.
3/7 anonim válasza:
Nekem volt egy kb diónyi.Kiszedték ,lett egy négy centis varrat a csuklómon. A műtét után enyhe fájdalmam volt kb két napig és nem volt szabad erőltetni.viszont két hét táppénzt ért.viszont most négy évvel a műtét után időnként nyilalló fájdalmat érzek ha jobban megterhelem a karom.
4/7 anonim válasza:
ja és a varrat kiszedéséig kötelező volt a félsín amit a doki rakott rá.(1 hét)
5/7 anonim válasza:
nekem erőltetéstől jött ki mindkét tenyeremen.
nekem erőltetésre cipekedésre fájt baromarira műtát elött illetve a műtét után is fájt még egy pár hátig a helye
6/7 anonim válasza:
így, hogy kevesebb, mint egy nappal műtét után leszedették a kötést és tapaszt kaptam, borzasztóan :D
7/7 anonim válasza:
Nekem 3 hónapja műtöttek ki egyet a bal csuklómból. Hát, szerintem azon rétegbe tartozom akit elég rosszul érintett a dolog. A helyi érzéstelenítők mellett is éreztem amikor kivágták a legalját a cisztának, és így 3 hónap elteltével is fáj, nem tudom rendesen terhelni valamint a hegem piros és feszít. Most túl vagyunk egy lakás festésen amin megterheltem és ismét pukli van a heg alatt. Elvileg mindig megvan az esély a kiújulásra, de hogy ennyitől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!