Ganglion műtét milyen? Mire számítsak a műtét kapcsán? (Kézháton, csukló felett alakult ki. )
Hát nem biztos, hogy érdemben tudok hozzászólni. De azt hiszem nekem már többször volt ganglionom, csak amíg nem tanultam róla addig nem tudtam, hogy az a neve.
Mi úgy tanultuk, hogy ha nem olyan durva akkor nem kell műtét, pihenteted és majd elmúlik (eddig nekem ez bejött)
Közeli rokonunknak volt ilyen műtétje. Itt minden le van írva, amire számítanod kell:
Szép mese végleges megoldás ..
és nem csak ez az egy történet van
melyik kezeden pontosan hol található a ganglion ? mekkora egyátalán ?
tudnál e képet feltenni rolla?
Engem most november 19-én műtöttel. Altattak, így nem fájt egyáltalán, na de az éjszaka az nagyon rossz volt. Alig aludtam 2-3 órát, de 2 nap múlva enyhült a fájdalmam. 20-én kötéscsere na az fájt, de nem vészes, majd 23-án megint kötéscsere, egyáltalán nem fájt. október 1-én megyek varratszedésre. nem tudom, hogy meddig kell vele pihenni. én már használom, óvatosan mosogatok, hogy ne legyen vizes, most is két kézzel írok, meg már használom is a számítógép egerét. az ujjaim tökéletesen működnek, na a csuklóm annyira még nem, meg forgatni se tudom az alkarom, de már minden rendbe van vele. nekem nem volt gipszsín, csak fásli meg tapasz. én nem bántam meg hogy megműtötték, mert előtte már nagyon fájt, remélem nem nő vissza, de ha igen újra megyek műteni, mert azt mondják, hogy az esetek nagy többségében már nem nő vissza, de hát mindig vannak kivételek.
neked jobbulást és sok sikert fel a fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!