Az olasz miniszterelnök csak egy példa volt, de írtam, hogy több más országban is. Jó lenne ha felfognád amit olvasol. Elsőre is ciki volt ezzel érvelni, másodjára már kiröhög a világ.
És rosszul tudod, egy országban sincs ekkor hiszti belőle, mint itt. Még Szlovákiában sem emiatt zárták le az ukrán határokat. A H1N1-et mindenhol telibe lesz*rják.
Mellesleg 2 hete ez a téma, hogy az orvosoknak kötelező ajánlani, nem fogom neked külön előtúrni, ha érdekel nézz utána. Az én orvosomat már értesítették róla, ha a tiédet nem is.
2009. nov. 10. 18:55
12/18 anonim válasza:
Más országok telibesz*rják? Ukrajnában, Szerbiában, Bulgáriában, Afganisztánban az összes iskolát bezárták és ez most csak négy példa, ami hirtelen az eszembe jutott.
Amúgy meg kérd el az orvosodtól azt a papírt, amiben hiteles aláírással ott van, hogy neki kötelező ajánlani az oltást és tegyél fel róla egy fényképet, hatalmas botrányt kavarhatnál belőle. De valahogy ez nem történik meg, mindenki csak mondja, hogy ez van, de bizonyítéka senkinek sincs. Tisztára, mint valami X aktában. Ennél már csak azok a jobbak, akik "ismernek valakit, aki belehalt az oltásba"...
2009. nov. 10. 18:59
13/18 anonim válasza:
utolsó válaszolonak itt egy oldal egy háziorvos aki szembe mert szállni a hatalommal - [link]
itt olvashat a sorozatos jogsértésekről amit müvelnek ....mindenkinek ajánlom mi is megy a háttérben
amugy falus miatta tett feljelentést -miszerint az orvos egy képet tett fel az oldalra -és állitja az oltást a tüvédő kupakkal nehéz valakinek beadni ...
2009. nov. 11. 06:08
14/18 anonim válasza:
Végig nem néztem, addig jutottam, hogy a "szakmai minimum" listában ott egy ilyen, hogy "Izmael - a könyv", de valami blog helyett légyszíves a dokumentumot linkeld be. Blogot írni bárki tud és bármit írhatsz rá, de az az ég világon semmit nem bizonyít, hogy egy antiszemita orvos beszáll az összeesküvéselmélet őrületbe.
2009. nov. 11. 09:02
15/18 anonim válasza:
Abban a pillanatban, hogy ellinkeled nekem azt a dokumentumot, ami bizonyítja, hogy törvény van arra, hogy ajánlaniuk kell az oltást békén hagylak, de ez továbbra se történt meg...
2009. nov. 11. 09:03
16/18 anonim válasza:
Újj, gyerekek megy itt a hülyeség rendesen. Ami a legérdekesebb, hogy valakinek akkor nem gyanús a dolog, ha már eget rengető átverések és üzleti érdekek húzódnak a háttérben... A világ többi országában azért nincs pánik, mert nem volt annyi botrány, mint nálunk. És lehet, hogy azért, mert a Magyarországon használatos vakcinát egy "magyar" cég gyártja, csak magyaroknak. Szerinted ha a világ bármely más országában ennyi blődlit követnének el, nem lenne botrány?!?! Keressetek már rá mit mondott a lengyel egészségügyi miniszter-asszony. Garantálom, hogy meg fogtok lepődni. Ott még vannak felelős emberek. Czeizel Endre meg nem szaktekintély, hanem egy bűnöző, azt nem tudom, miért nincs börtönben. Pontosabban tudom, valószínűleg azért, hogy most is tudjon hülyeségeket beszélni.
2009. nov. 17. 13:12
17/18 anonim válasza:
13:12 - ez a cég gyártja 15 éve az influenza elleni vakcinát, eddig miért nem drámáztatok rajta...? :D
2009. nov. 17. 13:19
18/18 anonim válasza:
Te meg olyan ember vagy, aki abban hisz, hogy ha eddig nem volt probléma, akkor most sincs? Ugye a BKV-nál is csak fél éve van probléma, előtte minden rendben volt.... láma
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!