Lehet olyat kérni, hogy ne toljanak be teljesen az MR-be?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, még sosem voltam ilyen vizsgálaton.
A derekamat fogják nézni, viszont hihetetlenül pánikolós vagyok és félek a bezártságtól. Lehet olyat kérni, hogy valahogy fordítva befekhessek, és mondjuk a fejem kint legyen...? Nekem ez nagyon fontos lenne.
Toponárra megyek egyébként.
Előre is köszi!
Nyitott MRI? El sem tudom képzelni, milyen lehet, hiszen eleve ott a fánkalakú mágnes.
Fordított befekvésnél probléma lehet abból, hogy akkor ugye minden fordul, így az értelmezésnél lehetnek gondok, hogy pontosan hol is volt, amit láttak.
Kérj nyugtatót!
Nem tudom, hogy nálatok milyen a műszer (igen, van nyitott és zárt is; bár nem tudom, hogy a nyitottat egészen pontosan mitől számít nyitottnak)
Én mikor a térdemmel voltam akkor a fejem volt kifelé.
Nem tudom, az segít-e valamit hogy a fejed van a külső oldalon. De mindenesetre szerintem ha szólsz a vizsgálat előtt akkor mindent meg fognak tenni hogy a legkevesebb kellemetlenséggel megúszd.
Köszi a válaszokat. Kicsit túlságosan is ráparázok. :D
Amúgy itt láttam, hogy fordítva fekszenek be:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!