Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehet olyat kérni, hogy ne...

Lehet olyat kérni, hogy ne toljanak be teljesen az MR-be?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, még sosem voltam ilyen vizsgálaton.

A derekamat fogják nézni, viszont hihetetlenül pánikolós vagyok és félek a bezártságtól. Lehet olyat kérni, hogy valahogy fordítva befekhessek, és mondjuk a fejem kint legyen...? Nekem ez nagyon fontos lenne.

Toponárra megyek egyébként.

Előre is köszi!

2013. okt. 6. 10:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve még annyi, hogy ott lehet kérni, hogy esetleg a nyitott MR-be vizsgáljanak? Vagy ez nem úgy megy?
2013. okt. 6. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyitott MRI? El sem tudom képzelni, milyen lehet, hiszen eleve ott a fánkalakú mágnes.

Fordított befekvésnél probléma lehet abból, hogy akkor ugye minden fordul, így az értelmezésnél lehetnek gondok, hogy pontosan hol is volt, amit láttak.

Kérj nyugtatót!

2013. okt. 6. 11:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem már, állítólag nem adnak. Csak azért gondoltam, mert szerintem el tudják forgatni, csak hogy nem baj-e, hogy nem vagyok teljesen bent.
2013. okt. 6. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
De baj. Nem fognak megfordítani. Vegyél be te egy nyugtatót, mielőtt mész. Nyugi, az MR hangos, de nem lesz semmi bajod a világon.
2013. okt. 6. 14:23
 5/7 Ravel ***** válasza:

Nem tudom, hogy nálatok milyen a műszer (igen, van nyitott és zárt is; bár nem tudom, hogy a nyitottat egészen pontosan mitől számít nyitottnak)

Én mikor a térdemmel voltam akkor a fejem volt kifelé.

Nem tudom, az segít-e valamit hogy a fejed van a külső oldalon. De mindenesetre szerintem ha szólsz a vizsgálat előtt akkor mindent meg fognak tenni hogy a legkevesebb kellemetlenséggel megúszd.

2013. okt. 6. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Kicsit túlságosan is ráparázok. :D

Amúgy itt láttam, hogy fordítva fekszenek be:

http://www.youtube.com/watch?v=6gIJn5vmGuY

2013. okt. 6. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
(Akit érdekel: bent voltam teljesen, de a srác megengedte, hogy fordítva feküdjek bele, és úgy nem volt olyan rossz, mert kiláttam, ha kicsit fölfelé néztem :D).
2013. okt. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!