Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ettől izadhattam? (Folyt lent)

Ettől izadhattam? (Folyt lent)

Figyelt kérdés
Éjszaka betakaroztam nyakig mert náthás vagyok és hogy kiizadjam nagyon megizzadtam és most kicsit jobb !! csak attol félek hogy nem e valami daganatos betegésem van
2013. okt. 3. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már! Egy náthánál ez simán előfordul.
2013. okt. 3. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak a sok hülyeséget olvastam már és minden ilyentől megijedek!
2013. okt. 3. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért lennél daganatos az izzadástól?? :o

Nyakig betakaróztál, lehet, hogy hőemelkedésed volt, talán még aszpirint, vagy valami hasonlót is bevettél... Jó, hogy izzadtál, az segít meggyógyulni!

Semmi bajod nincsen, nyugi.

2013. okt. 3. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát mert olvastam aki éjjel izzad annál elöfordulhat volt höemelkedésem de nem vettem be semmit sem direkt!
2013. okt. 3. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudni kell azt,h amikor valakinek megy felfelé a láza rázza hideg,viszont amikor lefelé megy akkor szokta "kiverni" a víz és meleg van. Ha más bajod lenn akkor már egyéb jeleket is tapasztaltál volna. Nyugalom!
2013. okt. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!