Miért fura az ujjam? Mi van vele? (kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom miért ilyen az ujjam. Kicsit fáj is.
itt egy kép :) pontotssan így néz ki csak neke a kezemen van. Mi lehet ez? Mit tudok vele csinálni?
2013. okt. 2. 18:09
1/12 anonim válasza:
Benőtt a köröm a húsba és be van gyulladva. Irány az orvos.
2/12 anonim válasza:
Benőtt a körmöd, és begyulladt a körömágy. Ez veszélyes lehet, menj orvoshoz vele!
3/12 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudok már vele dokihoz menni. Holnap utazok el, 9 nap múlva jövök haza. 7 óra múlva indulok. Nem tudok vele én semit csinálni? Mér veszélyes?
2013. okt. 2. 18:20
4/12 anonim válasza:
Maga a gyulladás a veszélyes, mivel terjedhet, fertőződhet.Ha semmiképpen nem tudsz orvoshoz menni(bár jó lenne!)Akkor legalább patikában kapható gyulladáscsökkentő krémet próbálj beszerezni és kamillás vízben mosni a kezed.
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz kéne mennem ezzel?
2013. okt. 2. 18:27
6/12 anonim válasza:
Én mindig otthon orvosoltam. Kinyomtam a gennyet és kész. Esetleg Betadint tettem rá, avagy paradicsomos kötést. (A paradicsom kiszívja a gennyet.)
7/12 anonim válasza:
Én is csak ki szoktam nyomni a gennyet, ha beérik és kész. Bár nekem sosem gyulladt be durván, kinyomtam 1x és már be is gyógyult. Én is csak a krémet és teát tudom javasolni.
8/12 anonim válasza:
Mióta ilyen? Nem szakítottad be a bőrödet a körömágynál? Rövid a körmöd mint a képen?
9/12 anonim válasza:
Ötleteket adtak a többiek, még annyit hozzátennék, hogy ezentúl a körmeidet ne szögletesre vágd, hanem inkább íveltre. A sarkok miatt könnyebben benő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!