Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapesti bejelntett állandó/i...

Zsuzsk@a kérdése:

Budapesti bejelntett állandó/ideiglenes lakcím nélkül hogyan tudom a terhesség alatt szükséges és kötelező laborvizsgálatokat elvégeztetni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy csak lakhely szerint illetékes rendelő végezheti ezeket, ami nekem Eger, de mivel Budapesten dolgozom, és életvitelszerűen itt élek, sajnos nem megoldható, hogy ezekre hazajárjak. Háziorvosom és nőgyógyászom Budapesten rendel.

2013. okt. 1. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha életvitelszerűen Budapesten élsz, akkor jelentsd be ott a lakcímedet. Szabály szerint kötelező. Pláne, ha jön a gyerek. Lakcím nélkül bölcsődével, óvodával, iskolával is csak a bajod lesz. Nem, nem tilthatja meg a bérbeadó.
2013. okt. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!