Endoszkóp vizsgálatot lehet kérni altatásban?
Figyelt kérdés
Gyomortükrözésre kéne mennem, refluxom van már 7 éve és nagyon félek a gyomor tükrözéstől. Pár hete nagyon fáj a nyelőcsövem, így nem akarom tovább halogatni a dolgot, de nagyon félek tőle, így ha lehet, altatásban szeretném kérni. Erre van módom? Vagy esetleg endokapszulát is lehet venni tükrözés helyett?2013. szept. 21. 17:47
1/6 anonim válasza:
Kapszulát lehet, pár éve mikor bátyám volt kb. 250 ezerbe került, gondolom most sem olcsóbb. Altatni ezért nem fognak, hacsak nem mész magánklinikára ahol kb. ugyanannyit kifizetnél mint a kapszuláért.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Hallottam olyanról is hogy bódítót adnak, ami szinte olyan mintha altatnának. Fontos lenne nekem, mert pánik beteg vagyok, és ha egyszer bepánikolok, akkor nem tudok egy helyben maradni, remegek meg izzadok. Már attól remegek meg bepánikolok, hogy erről beszélek... :/
2013. szept. 21. 18:10
3/6 anonim válasza:
Akkor kaphatsz altatást, ha van egy aneszteziológus ismerősöd, aki elvállalja, egyébként nem hiszem.
4/6 A kérdező kommentje:
És kérhetek valami bódítót? :/
2013. szept. 21. 18:21
5/6 anonim válasza:
Szerintem a "bódítónál" is ez a helyzet, hogy aneszteziológus szakorvos felügyeletét igényli, mivel ha véletlenül túladagolják, leállhat a légzésed.
Egy kis Frontint mindenképp vegyél be előtte...
6/6 A kérdező kommentje:
Jójó, bár nem hiszem, hogy nekem hatna mivel pánik beteg is vagyok sajnos... :'(
2013. szept. 22. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!