Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért fáj a lábfejem futás...

Whiteryback kérdése:

Miért fáj a lábfejem futás közben?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Miért fáj a lábfejem és a talp alsó része futás közben? Régen amikor nyáron rendszeresen fociztam akkor nem fájt.De most elkezdődött az iskola és testnevelés órán sokat futunk. Sétáláskor nem fáj csak ha futáskor és a futás után. Miért fáj? Miért van ez? Lúdtalpam nincs. Várom a válaszokat!! Előre is köszönöm a segítséget!

2013. szept. 19. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt a lábfejemben szalaghúzódásom, de az álláskor is fájt, bár ha ültem, akkor bármit tehettem vele, nem éreztem semmit.
2013. szept. 19. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem is hasonló.Mit csináltál vele? Hogyan gyógyítottad meg?
2013. szept. 19. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, egy-két hét alatt rendbe jött, addig nem terheltem. Doki is csak ennyit tanácsolt. Beszélj erről a tesitanárral, ha nem megértő, akkor dokitól kérj felmentést, mert akkor fog normálisan rendbe jönni.
2013. szept. 20. 07:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendben.Köszönöm a segítséget.Csak hát imádok focizni de mivel így rosszabb lett a teljesítményem ezért pihentetni fogom.Köszönöm még egyszer a segítséget.

A doktor neked még mit mondott? A cipő vagy a talajnak semmi köze a fájáshoz? Szerintem a hirtelen megerőltetés miatt fáj a lábfejem.

2013. szept. 20. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam úgy volt, hogy az I épületből mentünk át az A-ba, amikor rajtam -nyár lévén- vietnámi papucs volt, valamilyen kavicsra vagy kődarabra léptem rá, amitől a lábfejembe nyílalt a fájdalom. Másnap mentem el megmutatni a dokinak, mivel addigra nem múlt el, a nő kicsit megnyomogatta, majd annyit mondott, hogy pihentessem, ha erősödik a fájdalom, lázasodom, dagad, pirosodik, menjek be a balesetire.

Az ilyenek oka a hirtelen mozdulat, amikor meghúzódik a szalag, túlerőltetésnél inkább az izmok sérülnek, illetve létezik terheléses törés is, de ahhoz tényleg erőltetés kell.

2013. szept. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!