Miért fáj a lábfejem futás közben?
Rendben.Köszönöm a segítséget.Csak hát imádok focizni de mivel így rosszabb lett a teljesítményem ezért pihentetni fogom.Köszönöm még egyszer a segítséget.
A doktor neked még mit mondott? A cipő vagy a talajnak semmi köze a fájáshoz? Szerintem a hirtelen megerőltetés miatt fáj a lábfejem.
Nálam úgy volt, hogy az I épületből mentünk át az A-ba, amikor rajtam -nyár lévén- vietnámi papucs volt, valamilyen kavicsra vagy kődarabra léptem rá, amitől a lábfejembe nyílalt a fájdalom. Másnap mentem el megmutatni a dokinak, mivel addigra nem múlt el, a nő kicsit megnyomogatta, majd annyit mondott, hogy pihentessem, ha erősödik a fájdalom, lázasodom, dagad, pirosodik, menjek be a balesetire.
Az ilyenek oka a hirtelen mozdulat, amikor meghúzódik a szalag, túlerőltetésnél inkább az izmok sérülnek, illetve létezik terheléses törés is, de ahhoz tényleg erőltetés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!