Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beadassam a h1n1 oltást?...

Beadassam a h1n1 oltást? Asztmás vagyok.

Figyelt kérdés
Asztmás vagyok és anyáék aztmondják 12/L
2009. nov. 4. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te meg nagyon értelmes vagy...Nem arról van szó hogy a betegség "biztonságos",de mi bizonyítja hogy az oltás az??? Attól hány embernek lett baja?? + akiket nem hoztak nyilvánosságra...
2009. nov. 8. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Sem nekem sem a környezetemben lévőknek, sem másnak semmi baja az oltástól. mellesleg kezdünk nagyon sokan lenni és még egyikünk sem halott sem béna.

Azért, mert be van vizsgálva. Ma már a WHO is leközölte, meg több nemzetközi eü. szervezet, hogy bevizsgálták az elmúlt két hétben további négy ország vakcináját, közöttük a Magyart is , mely teljesen biztonságos.

De azért én neked azt javaslom, hogy te csak kételkedj tovább, nagyon élvezed látom.

2009. nov. 8. 16:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem élvezem,de honnan a francból kéne tudnunk,hogy mi a jó? Most őszintén. Egyszer ezt mondják máskor azt... Nekem orvosok mondták hogy nincs bevizsgálva. Nem veszekedni akarok,hidd el,de nehéz eldönteni hogy kinek higgyünk...:S
2009. nov. 8. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Megértelek. Erre a hétre nálam 14 re jár azon orvosok száma ( közöttük a gyermek is), akik az utóbbi három hétben változtattak az álláspontjukon, úgyhogy ha ők így vannak vele nem is csodálkozom semmin.

Egy másik topicban egy anyuka elmondta, hogy az ő gyermekorvosuk is ellenezte, aztán utánaolvasott, majd beoltatta magát az unokáját is és azóta mindenkinek ajánlja.

El lett a dolog rontva.

Hagyták, hogy a megalapozatlan információk belevésődjenek az emberekbe. Ehhez asszisztált az elején a háziorvosok 70%-a és rendre kárt okoztak. Nehéz rajta fordítani, de az orvoskamara a WHO és sok eü. segítségével talán lehet.

Véleményem szerint a politikának sem kellett volna beleszólnia.

A legmarkánsabb ellenérvvé duzzadt, hogy üzlet áll mögötte.

Minden mögött az áll, de én annak örültem volna, ha a józan eszével belátták volna az emberek, hogy inkább a mértéktelen gyógyszerfogyasztásról, az alkoholról és másról kellene lebeszélni az embereket, mert az igenis káros, az igenis óriási üzlet, annak van mellékhatása. De nem az egyszer fejenként beadandó védőoltásnak.

Kutya bajunk az oltástól, pedig én megyeszékhelyen lakom és itt igen sokan oltattak.

Valahogy én úgy vagyok vele az elejétől fogva, hogy egészségesen álltam a dologhoz. Hiszem, hogy jó a magyar vakcina, nem vagyok bizalmatlan. Azt viszont látom, hogy egy nem hétköznapi betegség közelít ide. Nézd meg ma a környező országok eü.állapotát és az elmúlt 24 óra fejleményeit.

Teljesen önmagáért beszél a kialakult helyzet.

Tisztánlátás, belegondolás és meg fogod hozni a helyes döntést.

Jó egészséget kívánok!

2009. nov. 8. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Mindenesetre még átgondolom. Én is megyeszékhelyen lakom és a háziorvosom még senkit nem oltott,és nagyon kevés emberről tudok aki beoltatta magát.

Azért köszi a választ. (Tudom hogy nem én tettem fel a kérdést,de egy másikat igen,ami kb ugyanez volt.):D

2009. nov. 8. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Na most már elég ebből! Az Isten szerelmére. Mindenki döntse el maga mit akar, és ne a másikat szapulja. Aki beoltatja magát, az beoltaja, aki nem nem. Minek ide felrakni kérdést ebben a témában? Csak veszekedés lesz belőle semmi más!!!
2009. nov. 11. 07:51
 17/18 anonim válasza:

Asztmás vagyok bár ez még nekem nincs kimutatva de a tünetekből már aki engem ismer tudhatja.

Nincs oltás nálam.

2010. márc. 11. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Beadattam még novemberben és semmi bajom nem lett tőle,és senki másnak sem akit ismerek.
2010. márc. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!