Nekem is pontosan ez a problémám. Az iskolában a védőnő azt mondta hogy nekem mindenképp ajánlott mert nem lesz tőle bajom,csak max beteg lehetek tőle. Ha viszont elkapom a vírust annak a szövődménye a vérzéses tüdőgyulladás...Szal... Én hajlok rá hogy beadassam,de még nem vagyok biztos benne,mert félek tőle...:S
2009. nov. 4. 17:43
2/18 anonim válasza:
én is asztmás vagyok, ugyan 17 éves, de én tuti nem adatom be magamnak..
2009. nov. 4. 17:57
3/18 anonim válasza:
Hát inkább én sem...XD Első vagyok .Most beszélt anyum csomó orvossal és mindenki azt mondja hogy ne adassuk. :S
2009. nov. 4. 18:12
4/18 anonim válasza:
Asztmás vagyok én is. A családban van orvos, ő is azt mondta, hogy ne adassuk be. Ha netán influenzás tüneteink lennének, fontos az ágynyugalom, lázcsillapítás, köptető, és sok vitamin.
2009. nov. 4. 19:50
5/18 anonim válasza:
Megdöbbentő a családorvosok hozzáállása.
Lehet, hogy már döntöttél, de azért én leírom, hogy a mai jelentésében a Stockholmi Eü.Bizottság a WHO, tegnap pedig a Tudományos Akadémia is közzétette, hogy hazánkban is nagy járvány várható, melyben mivel a leoltottsági mutató igen alacsony.
A veszélyeztetett rizikócsoportok közül az egyik ti vagytok, akik számára az oltás életmentő lehet.
Ti tudjátok.
2009. nov. 5. 18:02
6/18 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Az asztmások a veszélyeztetett csoportba tartoznak! Megdöbbentő számomra, hogy ennyire bagatellizáljátok a dolgot! Ne gondolkozzatok, menjetek mielőbb beoltatni magatokat! Vesztenivalótok semmi, viszont bebiztosítjátok magatokat a szövődmények ellen.
2009. nov. 6. 18:59
7/18 anonim válasza:
Megint az első vagyok.
Az orvos mondta hogy ne oltassuk be magunkat. És igenis van veszteni valónk,ugyanis ez az oltóanyag nem biztonságos. Ezt is orvos mondta. Pont mivel veszélyeztetettek vagyunk,ne rajtunk teszteljék...
2009. nov. 6. 19:07
8/18 anonim válasza:
Hát akkor ne oltassatok.
Sok szerencsét, most már csak ennyit tudok mondani.
Doktor úr honnan tudja??
A többi hülyétől.
2009. nov. 6. 21:41
9/18 anonim válasza:
Mert te honnan tudod hogy megbízható??
2009. nov. 7. 19:21
10/18 anonim válasza:
Na elegem van.
Hány gyerek, meg kismama kerüljön még az intenzívre ?
A betegség ku....va biztonságos, mint látszik.
Okoskodjatok tovább, érdekli a bánatot. Komolyan mondom fájtok. sötétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!